Ik werk bij een middelgroot bedrijf op het magazijn en wij hebben hier altijd veel afval. Er komt bijna dagelijks een container binnen met goederen en vaak zelfs kleinere leveringen van een van onze leveranciers. Van alle producten hebben wij veel afval, maar ook van alle werknemers die hier werken. Wij gebruikten een lange tijd rolcontainers voor ons afval, maar wij wilden graag zien of er een manier was om geld te besparen. Na verschillende opties bekeken te hebben, besloten wij om een afvalperscontainer te huren via afvalperscontainer.nl. Ons afval neemt nu minder ruimte in beslag, wordt automatisch opgehaald en wij besparen zelfs kosten. In het magazijn komen dagelijks producten binnen en hierdoor hebben wij veel afval. Producten worden bijna altijd samengepakt in grote kartonnen dozen geleverd en er wordt veel plastic gebruikt, of opvulmateriaal om de producten te beschermen. Aan de winkels en onze klanten leveren wij producten per stuk en het karton, plastic en opvulmateriaal gaat naar het afval. Bovendien gaan er ook weleens producten stuk, die gooien wij dan ook weg. Per dag hebben wij veel afval en dit verzamelden wij voorheen in rolcontainers. Het afval werd netjes gescheiden en elke dag konden wij verschillende rolcontainers vullen. Wij moesten een ophaalbedrijf bellen om het afval op te halen en dit gebeurde verschillende keren per week. Wij wilden onderzoeken of wij op de kosten van ons afval konden besparen en kwamen uit bij een afvalperscontainer. Rolcontainers zijn een goede manier om afval in op te slaan en het is gemakkelijk om het afval te scheiden. Door het afval te scheiden kan het hergebruikt worden en daarom betaal je minder voor de verwerking. Het vervelende van rolcontainers is dat er veel ruimte tussen het afval zit, waardoor containers vaker opgehaald moeten worden. Een afvalperscontainer perst het afval samen, waardoor het afval veel minder vaak moet worden opgehaald. 

Voordelig een afvalperscontainer huren

Wij wisten niet wat het huren, of kopen van een afvalperscontainer zou kosten en zochten daarom naar bedrijven die ons dit konden vertellen. Online vonden wij verschillende bedrijven, maar via afvalperscontainer.nl vonden wij de beste oplossing voor ons. Bij dit bedrijf konden wij voordelig een perscontainer huren en zij konden het afval voor ons ophalen. Wij overlegden met dit bedrijf wat de beste oplossing voor ons zou zijn en zij adviseerden ons over welke containers wij het beste konden huren en welke formaten. Het huren van een afvalperscontainer zou duurder zijn dan rolcontainers, maar wij zouden veel geld besparen op het ophalen van het afval.

Veel voordelen met een perscontainer

Sinds wij een afvalperscontainer huren, ondervinden wij veel voordelen. Het afval neemt minder ruimte in ons magazijn in beslag en wij hebben geen last meer van geurtjes. Wij hoeven niet meer te bellen om het afval op te laten halen, want dit gaat via een automatisch signaal. Het grootste voordeel is dat wij nu minder geld kwijt zijn aan ons afval en dit was ons doel. Voor het huren van een afvalperscontainer raden wij afvalperscontainer.nl aan.

  • Dit bedrijf gaf ons goed advies
  • Het afval neemt nu minder ruimte in beslag
  • Het afval wordt automatisch opgehaald
  • Wij besparen kosten op onze afvalverwerking  
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn