Mijn vrouw en ik hebben de laatste tijd een aantal meevallers gehad, waardoor wij een leuk bedrag te besteden hebben. Wij wilden graag iets verstandigs doen met het geld en bekeken hoe wij dit bedrag slim konden investeren. Wij hadden verschillende opties bekeken, waaronder aandelen kopen, maar wilden ook graag de mogelijkheid van gasloos wonen bestuderen. Voor ons is een hoog rendement niet het belangrijkste, maar wel mooi meegenomen, maar wat wij met het geld doen vinden wij ook belangrijk. Het bedrijf The Sunshine Company hielp ons met meer informatie over minder gas gebruiken in huis en is begonnen met een aantal aanpassingen aan onze woning. De afgelopen maanden hebben wij verschillende meevallers gehad. Ik kreeg een leuke bonus op mijn werk en wij kregen een groot bedrag terug van de belastingdienst. Wij konden natuurlijk een nieuwe auto kopen, of op vakantie gaan, maar wij wilden graag het bedrag goed besteden. Wij zijn al erg tevreden met de spullen die wij hebben en hebben onlangs al een leuke vakantie geboekt. Het leek ons verstandig om het bedrag zo te gebruiken, zodat wij er in de toekomst ook van kunnen genieten. Wij dachten er al snel aan om het bedrag te investeren, bijvoorbeeld met het kopen van aandelen, of ons huis aan te passen zodat wij gasloos kunnen wonen. Met het kopen van aandelen, kan je verwachten dat je een leuk bedrag kan verdienen, ook al is de markt erg onvoorspelbaar. Wij vonden de winst niet het belangrijkste, maar wilden ook graag iets goeds doen met het bedrag. Gasloos wonen leek ons daarom de beste keuze, maar dit was wel afhankelijk van de kosten en de terugverdientijd. Wij wisten ook nog niet welke aanpassingen wij moesten doen en daarom leek het ons verstandig om meer informatie op te vragen.

Gasloos wonen via The Sunshine Company

Online zochten wij naar bedrijven die veel ervaring hebben met gasloos wonen en die ons konden adviseren. Wij vonden verschillende bedrijven, maar TheSunshineCompany.nl viel ons direct op. Wij lazen veel goede beoordelingen over dit bedrijf en dit bedrijf is gespecialiseerd in warmtepompen en zonnepanelen. Op hun website vonden wij een interessant artikel over het verwijderen van een gasaansluiting en de voordelen daarvan. Wij namen contact op met dit bedrijf en vertelden dat wij interesse hadden in gasloos wonen. Wij wilden graag weten wat de kosten zouden zijn voor de aanpassingen aan ons huis en wat de terugverdientijd zou zijn.

De eerste aanpassingen zijn gestart

Wij hadden verschillende goede gesprekken over gasloos wonen met dit bedrijf en zij gaven ons goede adviezen. Het zou voor ons het beste zijn om ons huis opnieuw te laten isoleren en zonnepanelen aan te brengen, een warmtepomp kunnen wij later laten plaatsen. Dit bedrijf berekende de terugverdientijd voor ons en begint binnenkort met het plaatsen van zonnepanelen. Met deze aanpassingen kunnen wij al veel geld besparen. Voor meer informatie over gasloos wonen, raden wij The Sunshine Company aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen en een warmtepomp
  • Wij lazen veel goede beoordelingen over dit bedrijf
  • Zij konden ons goed adviseren en de terugverdientijd berekenen
  • Binnenkort plaatsen zij zonnepanelen bij ons
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn