Voor veel vrouwen is de dag van hun bruiloft misschien wel de mooiste dag van hun leven. Trouwen met je grote liefde, dat moet natuurlijk wel goed gebeuren. Er moet goed nagedacht worden over heel veel verschillende dingen. Wie zijn de genodigden? Hoe zal je eruit zien? Welke muziek zal er gedraaid worden? Komt er een thema? En zo ja, wat zal het thema dan zijn? Maar misschien wel één van de belangrijkste zaken van de hele dag: waar zal de trouwerij plaatsvinden? Een bruiloft in Goor is zeker aan te raden en in dit artikel zal ik je vertellen waarom. 

Wanneer je kiest voor een bruiloft in Goor dan heb je natuurlijk nog wel een plek nodig waar de festiviteiten na de trouwerij zullen plaatsvinden. Een mooie locatie in Goor waar ik laatst ben geweest is De Bebsel en ook daarover zal ik je in dit artikel meer vertellen. 

Waarom een bruiloft in Goor?

Als je nog nooit in Goor bent geweest, zul je misschien wel denken: waarom een bruiloft in Goor? Goor stelt toch helemaal niet zoveel voor? Niks is minder waar! 

Goor is een uniek stadje dat onder de bruidsparen flink in populariteit aan het toenemen is. Het stadje is te vinden in het prachtige Hof van Twente en deze locatie zorgt meteen dat je net dat extraatje hebt waar je naar op zoek bent voor op je trouwdag. Een bruiloft in Goor kan geheel naar jouw smaak plaatsvinden en er wordt rekening gehouden met al jouw persoonlijke wensen. Wil je een bruiloft die plaatsvindt midden in de natuur? Geen probleem, Goor is namelijk omgeven door prachtige natuur! Ga je liever voor iets veiligers, maar wil je er toch een bijzondere gebeurtenis van maken? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor het moderne gemeentehuis in Goor als trouwlocatie, een zogenaamd Hofhuwelijk. Bij een dergelijke bruiloft in Goor zal de trouwerij plaatsvinden in een prachtige, sfeervolle ruimte. 

Om jouw droom bruiloft in Goor waar te maken hoef je alleen maar de datum en de locatie door te geven aan de gemeente en de rest zal door het Hof van Twente geregeld worden!

En het bruidsfeest? 

Je hebt het allemaal uitgedacht en je gaat voor een bruiloft in Goor, trouwen in de buitenlucht of een traditioneel Hofhuwelijk. Het zal hoe dan ook een prachtige ceremonie worden! Maar wat doe je daarna? Waar geef je het aansluitende bruidsfeest om jullie verbondenheid te vieren? Mocht je nog niet zo bekend zijn in Goor, dan raad ik je bij deze aan om het bruidsfeest bij De Bebsel te geven! Je zou er tevens voor kunnen kiezen om zowel de bruiloft zelf als het bruidsfeest op dezelfde locatie bij De Bebsel te laten plaatsvinden. De Bebsel zal er voor zorgen dat jouw bruiloft in Goor een onvergetelijke dag wordt! De Bebsel is namelijk al meer dan 20 jaar een begrip als het gaat om:

  • Bruiloften
  • Feesten
  • Recepties
  • Diners
  • Buffetten 
  • Catering

Wanneer je hier je bruiloft en bruidsfeest laat plaatsvinden dan ben je dus altijd in goede en vooral ervaren handen. De Bebsel werkt met een persoonlijke aanpak, luistert naar jouw ideeën en het team bestaat uit gedreven en enthousiaste medewerkers die samen met jou zorgen voor de perfecte bruiloft in Goor! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn