Ga je een eigen bedrijf beginnen? Dan is het in deze tijden toch eigenlijk ook wel nodig om een eigen website te hebben. En daar hoort natuurlijk een eigen domeinnaam bij. Er zijn nog steeds veel mensen die geloven dat het erg lastig en duur is om een eigen domeinnaam te krijgen, maar dit valt tegenwoordig eigenlijk allemaal reuze mee. Zeker wanneer je dit soort zaken regelt via de website van het bedrijf Nitroserve. De medewerkers van Nitroserve weten namelijk als geen ander hoe ze dit het beste voor jou kunnen regelen en dat maken ze natuurlijk zo makkelijk mogelijk.

  • Bestelling direct actief
  • Domein en mail doorsturen
  • Realtime DNS beheer

Je kunt hier niet alleen je domeinnaam kopen, maar ook kun je hier de hosting van je website regelen vanaf slechts € 0.99. Ja, dat lees je goed. Voor nog geen euro kun jij hier al je hosting regelen. Dat is natuurlijk geen geld! Ze hebben hier daarnaast uiteenlopende opties en pakketten om uit te kiezen en wij denken dat het zeker de moeite waard is om deze eens te gaan bekijken. De kans is namelijk zeer groot dat je hier graag gebruik van wilt maken. En wanneer je eenmaal op de website bent, kun je natuurlijk ook meteen gebruik maken van de mogelijkheid om te bekijken of de domeinnaam die jij in gedachten hebt nog wel beschikbaar is.

Kies de extensie van je domeinnaam

Het is natuurlijk erg belangrijk om een goede domeinnaam te hebben, tenslotte is dit de manier (of een van de manieren) waarop jouw klanten je kunnen bereiken. Je wilt dit graag zo makkelijk mogelijk voor ze maken. kies dus een domeinnaam die goed bij jou en je bedrijf past en die daarnaast makkelijk te onthouden is en niet te lang is. Is de domeinnaam die jij in gedachten had al door iemand anders in gebruik, dan kun je dit probleem op verschillende manieren oplossen. Ten eerste is het mogelijk om de extensie te veranderen en zo alsnog de domeinnaam te bemachtigen. Maar het is de vraag of je dat wel wilt natuurlijk. Als de andere website van een bedrijf is dat een concurrentie van jou is, dan wil je uiteraard niet dat je klanten hier per ongeluk terecht opkomen. Dit zijn goede dingen om rekening mee te houden. Wil je echt per se deze domeinnaam hebben? Dan kan het dit wel de beste oplossing zijn. Inmiddels ben je behoorlijk vrij in het kiezen van de extensies. Je kunt uit zoveel mogelijkheden kiezen, dat het zeker wel mogelijk is om tot een goede oplossing te komen.

Je bestelling is direct actief

Wanneer je dan eindelijk je domeinnaam hebt vastgelegd en je hebt de kosten hiervoor afgerekend, dan zit je er natuurlijk niet op te wachten dat het nog dagen duurt voordat het domein ook echt actief is. Hier hoef je bij het bedrijf Nitroserve niet bang voor te zijn. Hier zorgen ze er direct voor dat de domein en de rest van je bestelling actief is. Heb je dus ook gekozen voor mail en hosting? Dan kun je ook hier direct gebruik van maken. wil je hier graag meer over weten? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Nitroserve. Hier kun je uiteenlopende informatie vinden. Ook behoort het tot de mogelijkheden om een live chat te starten of om even op te bellen. Op die manier kun je dus vrijwel direct met een van de medewerkers hier in contact komen en er zo achter komen wat zij precies voor jou kunnen doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn