Voor een bijzonder en unieke vergaderlocatie in Twente kun je bij De Bebsel in Goor terecht. Al 25 jaar hebben we ervaring met het organiseren van zowel kleinschalige vergaderingen als grote bijeenkomsten. Onze klanten maken gebruik van onze vergaderzalen voor ledenvergaderingen, heidagen, brainstormsessies, meetups, traingingen, presentaties, sollicatie gesprekken en nog veel meer. Bij de Bebsel bieden we diverse zalen voor groepen van 10 tot 300 personen. Dus of je nu op zoek bent naar een kleine of een grotere vergaderlocatie in Twente, bij de Bebsel kun je altijd mogelijkheden vinden die het beste op jouw wensen aansluiten. Het aanbod bij DeBebbels.nl is gevarieerd. Je kunt een zaal of ons café huren en je kunt voor een compleet arrangement gaan. Eigenlijk is alles wel mogelijk. We staan altijd voor je klaar om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Je hoeft geen moeite te doen om op zoek te gaan naar eigen apparatuur. Wij bieden namelijk:

  • Een beamer;
  • Een plasmascherm;
  • DVD.

Daarnaast beschikken we over uiteenlopende faciliteiten, zoals draadloze microfoons, een flip-over, een whiteboard, projectieschermen en een dasspeldmicrofoon. Uiteraard kun je gebruik maken van draadloos internet. Je hoeft je bij ons ook geen zorgen te maken over de ontvangst en de bewegwijzering. Wij zorgen ervoor dat je gasten weten waar ze moeten zijn en dat ze vriendelijk ontvangen worden. Je kunt rekenen op onze professionele medewerkers en een soepel verloop tijdens de ontvangst. Op die manier kunnen onze klanten zicht richten op andere belangrijkere zaken, zoals de voorbereiding op een presentatie en een praatje maken met de gasten. De Bebsel is bovendien een goed bereikbare vergaderlocatie in Twente. De locatie is gevestigd in de buurt van het centrum van Goor. Vanaf de A1 zijn we eenvoudig te bereiken en er is altijd genoeg parkeergelegenheid. Kortom, voor een ideale vergaderlocatie in Twente moet je bij De Bebsel zijn.

Vergaderlocatie in Twente met compleet arrangement

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Twente waar ook de catering goed geregeld is? Bij De Bebsel staan we garant voor kwalitatieve en betaalbare catering uit eigen keuken. We bieden een diner en lunch, koude en warme hapjes en buffetten. Je kunt onder andere kiezen uit:

  • Hapjes- en tapas buffetten;
  • Koude- en warme buffetten;
  • Stamppotbuffetten;
  • Maaltijd buffetten;
  • Borrelhapjes;
  • Salades;
  • Broodjes.

In de zomer verzorgen we ook barbecues. Uiteraard kunnen we altijd iets betekenen voor gasten met een allergie of een dieet en vegetariërs. Geef het dan vooraf gewoon even aan ons door. Onze koks hebben ruime ervaring met uiteenlopende wensen en zorgen altijd voor creatieve alternatieven. Onze vergaderlocatie in Twente is ook zo uniek omdat we beschikken over een gezellig, ouderwets en bruin café. Zo kun je er voor kiezen om na afloop van een bijeenkomst een sfeervolle borrel te organiseren in ons café. Wij verzorgen koffie, een drankje en een borrelhapje. Indien gewenst kun je muziek laten verzorgen.

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je weten wat wij voor jouw vergadering of bijeenkomst kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag je wensen. Twijfel je nog over de catering, de aantallen of de benodigde apparatuur? Dan kun je bij ons altijd terecht voor advies. Wij staan bekend om onze uitstekende service en ervaren medewerkers en helpen je altijd met het beste advies. Als al je wensen inzichtelijk zijn, sturen we je een vrijblijvende offerte toe. Deze is gebaseerd op het aantal gasten en de wensen die we besproken hebben. Heb je de offerte getekend, dan kan het aantal gasten nog altijd opgehoogd worden. Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact op via 0547272855.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn