Het is een veelgehoorde klacht en navenant probleem. Bedrijven hebben in de regel een prachtige website met vele features en een overzichtelijke indeling. Blijkt dat bij de check van leadgeneratie de site zelden de reden is geweest dat de klant zich heeft gemeld. Dat geeft te denken, zeker als je je bedenkt dat het ontwikkelen en onderhouden van een professionele website het een en ander kost en ook best de nodige aandacht aan onderhoud vereist. Webgen.nl is dan in alle opzichten een goed adres. Het team bestaat uit een flink aantal gemotiveerde en enthousiaste jonge mensen dat maar een één doel voor ogen heeft en dat is de optimalisatie (van de vindbaarheid) van je site. Maar natuurlijk kun je ook voor alle andere diensten die te maken hebben met je site terecht bij de mensen van Webgen.nl. Voor wat betreft vindbaarheid is het natuurlijk enorm jammer dat je site er mooi uitziet maar dat niemand er naar toe wordt geleid. Dat is weggegooid geld. Uit cijfers blijkt  dat een goede website die optimaal wordt gevonden ruim een kwart van de omzet oplevert. In principe dus een belangrijk deel van de winst. In de meeste gevallen zelfs bepalend. Bij het inschakelen van webgen.nl kun je er van uit gaan dat die kans op business optimaal wordt benut. Dus kies voor deze professionele aanbieder en ga voor een optimaal resultaat in je bedrijfsvoering en heet vele nieuwe klanten welkom!

Hoe werkt het principe bij Webgen.nl en hoe kun je er optimaal gebruik van maken bij de bedrijfsvoering om het resultaat positiever te maken?

Om het allemaal inzichtelijk te maken heeft webgen.nl een tool ontwikkeld om inzicht te geven in je vindbaarheid. Met de gratis Google scan krijg je snel inzicht in de vindbaarheid van je site en krijg je een prima beeld hoe je website in de zoekmachine presteert. Je zult er versteld van staan wat het resultaat is. Immers iedereen wil graag gevonden worden er doet er alles aan om boven aan de lijst te komen na het intikken van zoekwoorden. Natuurlijk is de scan vrijblijvend en alleen maar bedoeld om inzicht te geven in je eigen site. Indien je besluit om webgen.nl te betrekken bij je businessboost hebben ze diverse pakketten ontwikkeld om je doel te bereiken. Hieronder volgt een opsomming. Op hun eigen website kun je precies zien wat de pakketten inhouden en wat je er voor moet betalen:

  • Linkbuilder full service brons
  • Linkbuilder full service zilver
  • Linkbuilder full service goud

Maar natuurlijk is het ook van belang dat je site er goed en professioneel uitziet. Ook daarvoor heeft webgen.nl een aantal producten dat je succes in de business aanmerkelijk kan vergroten:

  • Website basis
  • Website plus
  • Webshop

Ook bij deze producten geeft de website van webgen.nl een duidelijk overzicht van de inhoud en wat je er precies voor krijgt. Makkelijk en toegankelijk.

Hoe toegankelijk is webgen.nl zelf om de juiste keus te maken rond vindbaarheid en design? Niets op aan te merken!

Het team van webgen zit voor je klaar! Je krijgt altijd antwoord binnen 24 uur. Via info@webgen.nl of via de site webgen.nl kun je alle informatie krijgen om een juist besluit te nemen om de zaken aanmerkelijk te stimuleren. Je kunt natuurlijk ook gewoon bellen naar 085-1302143. Maak eenvoudig gebruik van de diensten van webgen en profiteer van je investering.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn