Het gebruik van een virtual private server is voor veel mensen en bedrijven een goed alternatief voor traditionele hosting. U heeft de complete controle over de virtuele private server met uw eigen instantie van programma’s als mySQL, PHPMyAdmin en meer. Dit betekent dat u in deze programma’s de mogelijkheid heeft om alles naar u specifieke wensen aan te passen. Wanneer en deel van de webruimte op een grotere server huurt is dit niet het geval. Daarom is het gebruik van een virtual private server voor veel mensen aantrekkelijk. Bent u op zoek naar een VPS in Nederland? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Het opzetten en onderhouden van een virtuele private server is eenvoudig. Eigenlijk kan een kind de was doen. Daarnaast kunt u op onze website ook talloze hulpartikelen vinden die u helpen om stap voor stap zo snel mogelijk uw VPS in Nederland in te stellen. Onze VPS in nederland zijn gevestigd in het Serverius datapark in Dronten. Dit is een vooruitstrevend en modern datacenter waar steeds meer IT bedrijven hun servers onderbrengen. Het datacenter heeft vrijwel nooit problemen en is voorzien van een redundante tweede stroomgroep die direct ondersteuning biedt in het geval van problemen. Hierdoor zijn onze servers dus vrijwel altijd online. Daarnaast werkt het Serverius datacenter volledig CO-2 neutraal en gebruiken het werkt uitsluitend op groene stroom. Het is daarom voor onze VPS in Nederland de meest verantwoorde keuze. U heeft bij ons de volledige controle over uw server met het SolusVM controlepaneel. U kunt hier gemakkelijk uw server controleren. U kunt bijvoorbeeld snel en eenvoudig uw server offline zetten of herstarten. Ook dat is een voordeel van de VPS in Nederland. Voor meer informatie over de VPS servers die wij in nederland hebben en meer kunt u terecht op onze website. Hier leest u alles nog eens rustig na. U vindt ons op www.xitens.nl

Betrouwbare snelle VPS in Nederland.

Wij maken voor al onze virtuele private servers gebruik van de Linux kernel-based Virtual Machine. Dit is de allernieuwste virtualisatie techniek die door alle grote bedrijven wordt gebruikt. U bent bij ons altijd zeker van betrouwbare en snelle servers die altijd online zijn. Met de VPS heeft u ook in Nederland de mogelijkheid om de totale controle te hebben over de server waarop uw website wordt gehost. Er staan geen andere websites of apps op de server die potentieel toegang hebben tot uw bestanden. Ook is er altijd genoeg RAM geheugen beschikbaar op uw server. Alle nadelen die u ondervindt bij shared hosting worden door een virtuele private server opgelost. U kunt alle programma’s zoals mySQL en PhpMyAdmin instellen op een manier die perfect aansluit bij het doel van uw pagina. We hebben daarnaast talloze vooraf ingestelde besturingssystemen die u kunt gebruiken. Of u nu Windows, Ubuntu of iets anders wilt gebruiken, het is allemaal mogelijk. Kortom, al het comfort van een dedicated server maar dan voor een lage prijs! Klinkt dit als iets waar u interesse in heeft? Surf snel naar onze website www.xitens.nl en lees meer over de mogelijkheden. Wij bieden razendsnelle servers en betrouwbare functionaliteit. Voor al onze hosting gebruiken wij uitsluitend SSD’s waardoor uw bezoekers de best mogelijke ervaring hebben op uw website.

Wacht niet langer.

Betaal niet te veel voor uw hosting en sluit u ook aan bij Xitens. Wij bieden dedicated hosting, shared hosting en VPS aan in Nederland. Met razendsnelle servers en 99% uptime is er geen betere keuze dan Xitens voor al uw webhosting. Bekijk alle services die wij aanbieden en alle veelgestelde vragen op onze website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn