Als u graag zou willen afvallen, maar wanneer dit maar niet lukt, kunt u er altijd een keer over gaan nadenken om bij ons een virtuele maagband te laten plaatsen. Misschien bent u wel bekend met het fenomeen ‘maagband’. U weet dan waarschijnlijk ook dat dit een zware operatie met zich meebrengt om deze band te laten plaatsen en dat brengt uiteraard ook weer allerlei risico’s met zich mee. Vandaar dat wij een methode hebben ontwikkeld waarbij u precies hetzelfde effect kunt bereiken zonder dat er in u gesneden hoeft te worden. Hoe? Door middel van de virtuele maagband! Deze virtuele maagband kunnen wij door middel van hypnose bij u aanbrengen en wij willen u daarom vragen om snel een keer te komen kijken of deze virtuele maagband misschien ook iets voor u is. Wij hebben al bij heel veel mensen een virtuele maagband mogen plaatsen en zij hebben ons laten weten dat zij heel erg tevreden waren over de resultaten die een dergelijke maagband met zich meebracht. Wij zien ook dat de mensen bij wie wij een virtuele maagband hebben weten aan te brengen, daar meteen al baat bij hadden. Mocht u daarom graag willen weten of deze virtuele maagband ook iets voor u is, dan nodigen wij u van harte uit om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien hoe wij u hier van dienst kunnen zijn. Wij hebben op onze site namelijk uitgebreid beschreven hoe wij te werk zullen gaan zodat u een duidelijk beeld kunt krijgen van de mogelijkheden. Wij nodigen u daarom van harte uit om even naar onze site te komen kijken. Het adres van deze pagina is Hypnose-Praktijk.nl. Hier kunt u precies lezen hoe wij u zouden kunnen helpen om de nodige kilo’s kwijt te raken.

Een virtuele maagband werkt precies als een fysieke maagband

Wanneer u het lastig vindt om af te vallen, kunt u er altijd voor kiezen om een virtuele maagband te laten plaatsen. Deze wordt tijdens drie hypnosesessies bij u aangebracht. U zult al na de eerste behandeling merken dat u minder eetlust heeft. Dat is een heel goede ontwikkeling, want doorgaans is het zo dat hoe minder u eet, hoe minder u kunt aankomen. Wanneer u na drie sessies de virtuele maagband heeft weten aan te leggen, zult u merken dat uw behoefte om veel te willen eten, al snel zal verdwijnen. Het is namelijk zo dat uw lichaam automatisch aangeeft dat het vol zit en dat het niet meer eten kan verwerken. U ziet het dus, het werkt precies zo als een fysieke maagband. Mocht u graag willen horen wat de ervaringen van mensen zijn die reeds bij ons een virtuele maagband hebben laten plaatsen, dan kunt u altijd een keer naar Hypnose-Praktijk.nl komen kijken om te zien wat wij u hier allemaal aan informatie verstrekken. Wij hebben heel goede ervaringen met deze methode en de resultaten daarvan delen wij graag met u. Mocht u dus even tijd over hebben, surf dan vandaag nog even naar Hypnose-Praktijk.nl.

Wilt u graag een afspraak maken?

Wilt u ook graag de strijd tegen de kilo’s aangaan? Kom dan gerust een keer bij ons langs zodat wij u kunnen behandelen tijdens een hypnosesessie. De voordelen hiervan zijn dat:

  • u snel en eenvoudig geholpen kunt worden
  • u geen operatie hoeft te ondergaan
  • u geen risico’s loopt op complicaties

Wij hopen dat wij u snel een keer in onze praktijk zouden mogen ontvangen. Kijk voor meer informatie even op Hypnose-Praktijk.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn