Op zoek naar een erkend verhuisbedrijf Amsterdam? Bij Angel Verhuizingen bent u hiervoor aan het juiste adres. Bij dit verhuisbedrijf weet u namelijk zeker dat het een betrouwbaar bedrijf is vanwege de officiële keurmerken. Angel Verhuizingen is zowel aangesloten bij Erkende Verhuizers, als bij NIWO (Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie). Het verhuisbedrijf heeft hierdoor het garantie certificaat van Erkende Verhuizers. Aan deze keurmerken kunt u zien dat een onderneming te vertrouwen is. Bij dit verhuisbedrijf Amsterdam kunt u bovendien gebruikmaken van een groot aanbod van diensten en service. De onderstaande opties kunnen allemaal door het verhuisbedrijf verzorgd worden:

  • Particuliere verhuizing (denk aan senioren verhuizing)
  • Zakelijke verhuizing
  • Verhuislift verhuur
  • Meubeltransport
  • Piano vervoer
  • Opslag van meubels en goederen

Zoals u ziet aan bovenstaand rijtje is het aanbod van dit verhuisbedrijf Amsterdam heel veelzijdig. U kunt helemaal zelf bepalen waarvoor u het bedrijf wel en niet wilt inhuren. Daardoor kunt u geheel naar wens gebruikmaken van de flexibele service en diensten zonder daarbij vast te zitten aan ongewenste diensten. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om deels het verhuizen te laten verzorgen en deels dit zelf te doen. Ook laad- en loshulp, verhuiswagen met een chauffeur en schoonmaakservice behoren allemaal tot de opties.

Een verhuisbedrijf Amsterdam voor verhuizingen binnen heel Europa

Hoewel we het hier hebben over een “verhuisbedrijf Amsterdam”, verzorgd deze verhuisonderneming ook verhuizingen buiten Nederland. In heel Europa kunt u aanspraak maken op Angel Verhuizingen om u te helpen bij het verhuizen. Naar welk Europees land u ook vertrekt, dit verhuisbedrijf Amsterdam staat voor u klaar. Ook als u juist naar de Nederlandse hoofdstad wilt verhuizen, kunt u dit verhuisbedrijf inhuren. Zeker in het geval van emigreren is het fijn om een vertrouwd Nederlands bedrijf in te kunnen huren. Op die manier weet u zeker dat de emigratie wat betreft vervoer en transport goed zal verlopen. Complete verhuizingen worden uiteraard ook aangeboden door Angel Verhuizingen. Dan hoeft u nergens meer naar om te kijken en kunt u zich in plaats daarvan richten op andere zaken die u nog moet regelen. Een emigratie kan best veel dingen met zich meebrengen en dan is het fijn om (professionele) hulp van anderen in te kunnen schakelen. Kies ook daarom voor deze erkende verhuisonderneming. Is uw nieuwe woning kleiner dan de voorgaande of wilt u niet alle meubels tegelijkertijd verplaatsen? Huur dan opslag via http://www.angelverhuizingen.nl/ zodat u een tijdelijke plek hebt om enkele meubels op te slaan. Deze optie is uiteraard ook ideaal als u niet direct in uw nieuwe woning terecht kunt.

Zorgeloos verhuizen

Met een verhuisbedrijf Amsterdam kunt u in de hoofdstad verhuizen, maar natuurlijk ook daarbuiten. Zoals u hierboven hebt kunnen lezen is buiten Nederland verhuizen zelfs mogelijk. Om deze reden is dit verhuisbedrijf Amsterdam heel flexibel. Maar ook vanwege het grote en veelzijdige aanbod van service en diensten. Als u zelf alles wilt verhuizen kunt u ook handige benodigdheden huren om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verhuislift huren. Hiermee is het mogelijk om zelf snel spullen te verplaatsen van en naar hogere etages. Zelfs van de achtste verdieping is deze optie mogelijk. Indien gewenst kunt u ook een machinist inhuren om de verhuislift te besturen. Dit kan voor een uur, dagdeel of een hele dag. Ook hierdoor hebt u veel flexibiliteit om alles te kunnen organiseren. Goederen van de oude naar de nieuwe woning vervoeren is hierdoor een stuk sneller, veiliger en makkelijker. Andere opties om de verhuiswerkzaamheden net wat makkelijker te maken is het huren van een verhuiswagen en verhuizers. Neem contact op voor details over alle mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn