Wist u dat bij het afsluiten van een contract voor energie voor uw bedrijf een onderscheid wordt gemaakt tussen de MKB / ZZP en de grootzakelijke klanten? Als u daar net tussen in valt, dan kan het zeer belangrijk zijn om te weten wat nu precies de verschillen zijn tussen de twee soorten ondernemingen. Eigenlijk zijn het er natuurlijk drie, maar de MKP en de ZZP worden hier samen gerekend. Zij hebben vaak dezelfde wensen op het gebied van energie. Het gaat dan met name om het verschil tussen de MKB en grootzakelijk energie. Deze kunnen net het verschil maken.

  • Maandelijks betalen voor uw verbruik
  • Twee facturen
  • Een bepaalde hoeveelheid energie of gas

Gaat u voor grootzakelijk energie? Dan verbruikt u een bepaald hoeveel elektriciteit en gas binnen uw bedrijf. Eigenlijk is het nog belangrijker om te weten dat u bij grootzakelijk energie maandelijks betaalt voor wat u verbruikt. Dit is anders bij de kleinzakelijk energie voor de MKB en de ZZP, zij betalen maandelijks een voorschot en krijgen dan aan het einde van het jaar een afrekening. Deze klanten krijgen ook maar een factuur waarop alles in een keer vermeld staat. Bij grootzakelijk energie krijgt u twee facturen. Eentje voor het netbeheer en eentje voor het energieverbruik. Zo heeft u dus een nog duidelijker overzicht.

Meer weten over grootzakelijk energie

Een van de belangrijkste dingen is natuurlijk dat u goed op de hoogte bent van de mogelijkheden die u heeft op het gebied van grootzakelijk energie. Daarom raden we u aan om vandaag nog een kijkje te nemen op de website Energie-zakelijk.nl. Hier vindt u alle opties voor het afsluiten van grootzakelijk energie. En ook als MKB of ZZP bent u hier aan het juiste adres om de beste deal te vinden. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer bedrijven en ondernemers zijn die even een kijkje komen nemen op deze website. Al is het alleen maar om een idee te krijgen van wat de markt nu doet op dit gebied. Wilt u hier graag meer over weten? Dan kunt u ook contact opnemen met een van de medewerkers. Zij kunnen u uiteraard nog meer vertellen over de juiste grootzakelijk energie voor u. Het is overigens ook heel erg makkelijk om zelf de vergelijking uit te voeren. U kunt dit op verschillende manieren aanpakken.

Ga de vergelijking aan

Of u nu voor het eerst op zoek gaat naar een leverancier voor grootzakelijk energie of dat u aan het overwegen bent om over te stappen, dat maakt op de website Energie-zakelijk.nl niet uit. U kunt hier zeer eenvoudig de vergelijking uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld direct op de hoofdpagina verschillende opties bekijken waar u uit kunt kiezen. Wilt u het u zelf nog een stukje makkelijker maken om het grootzakelijk energie uit te kiezen? Ga dan voor de optie om enkele gegevens in te vullen. Dit kost u minder dan een minuut tijd en u krijgt dan een volledig overzicht van alle mogelijke contractie die bij uw situatie passen. Het zal er niet veel makkelijker op worden om uw energie uit te zoeken. Ook als ondernemer zit u er natuurlijk niet op te wachten om veel te veel te betalen voor de energie die u verbruikt. Daarom is het veel beter om voor een goede deal te kiezen. Of u nu gaat voor de tijdelijke korting of de langdurige kortingen, uiteindelijk kunt u wel tot € 1000,- per jaar besparen! Wilt u dat ook? Kom dan vandaag nog naar de bovenstaande website en vergelijk!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn