Is uw bedrijf werkzaam binnen de life sciences? Werkt u bijvoorbeeld binnen dergelijke Top Sectors? De sectoren die door de Nederlandse overheid zijn aangewezen omdat ze uitblinken in hun werk? Dan kunt u ons als bureau werving en selectie food inschakelen. Wij werken onder andere nauw samen met opleidingscentra, universiteiten, hoge scholen en natuurlijk diverse topbedrijven binnen deze sector. Voor de werving en selectie van food professionals kunt u namelijk bij ons aankloppen. Het is immers geen eenvoudige taak om goed personeel te vinden. U werkt bijvoorbeeld aan een technisch geavanceerd onderzoek en u verliest een personeelslid vanwege ziekte of een andere reden. Dan vindt u niet eenvoudig een vervanger die datzelfde zware werk aankan. Natuurlijk kunt u dan op sire-search.nl zelf uw werving en selectie food personeel gaan doen, maar dat komt dan bovenop al uw andere werkzaamheden te liggen. Als u daar een afdeling of personeelslid voor hebt dan zouden ze op onze site een vacature kunnen plaatsen en/of zelf een kijkje kunnen nemen in onze database met kandidaten uit heel Europa. Verklein of vergroot de reikwijdte van uw zoekopdracht desgewenst. Maar is hier helemaal geen tijd voor? Dan hopen we dat u Sire Search zelf aan het werk zet want onder andere werving en selectie food is een belangrijk onderdeel van onze headhunters. Sterker nog, we beschikken over diverse headhunters in vele landen die specifiek voor uw bedrijf op zoek gaan en dan ook erg veel kennis hebben over bijvoorbeeld de biomedische wetenschappen en de levensmiddelenindustrie.

Werving en selectie binnen food sector

Qua werving en selectie van food personeel hebt u dus heel wat opties als u met ons wervingsbureau in zee gaat. Wij hebben bewust gekozen voor deze sector. Ten eerste omdat wij al erg veel informatie in ons bezit hadden over deze branche en ten tweede omdat het ons opviel dat bedrijven vanwege het uiterst specifieke werk lastig aan geschikt en geschoold personeel kon komen. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om zelf direct in contact te komen met meer dan 50.000 werkzoekenden in heel Europa binnen de life sciences waarvan een groot deel geschikt is om te werken binnen deze food sciences. U kunt namelijk een nieuwsbrief laten versturen met een persoonlijke banner erboven om aan hen te laten weten dat u vacatures open hebt staan. Want de sollicitanten willen graag weten wat voor vlees er bij u in de kuip ligt. Dit noemen wij met een vakterm “employer branding” en het maakt een belangrijk deel uit van de werving en selectie van food personeelsleden. Zou u graag personeel uit andere landen in dienst willen nemen? Dan helpen we u niet enkel met de werving en selectie food, maar ook met alle vervolgstappen, dus als u een keuze hebt gemaakt en een nieuw lid naar Nederland gaat emigreren. Hij of zij moet dan immers hel wat papierwerk invullen. Denk aan onder andere:

  • Het regelen van een tijdelijke verblijfsvergunning voor kennismigranten,
  • De aanvraag van een tijdelijk visum,
  • De eventuele EU-registratie,
  • En diverse immigratieprocedures die moeten worden doorgelopen.

Wacht niet langer maar geef ons een kans om goed personeel te vinden

Kan het echt niet wachten? Dan is het al mogelijk om direct na het lezen van deze tekst in de database te kijken. De kosten staan natuurlijk op de site. We kunnen u trouwens ook via de sociale media en de gratis nieuwsbrief waarop u zich kunt aanmelden op de hoogte houden van ons werk en nieuwe sollicitanten. Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan meteen of stuur een e-mail.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn