Een familiedag te Drenthe organiseren is een logische keus op het moment dat het grootste gedeelte van de familie uit deze provincie afkomstig is of als het voor iedereen op een geschikte afstand ligt. Familiedagen zijn immers heel leuk, maar je wilt natuurlijk niet een eeuwigheid in de auto zitten om op de plaats van bestemming aan te komen! Het houden van familiedagen is iets wat in vele families een traditie is geworden en er is ook ontzettend veel voor te zeggen. Met bijvoorbeeld een familiedag in Drenthe heeft iedereen de gelegenheid elkaar weer eens te zien en kunnen jullie gewoon onder elkaar zijn. Bij verjaardagen kan lang niet iedereen altijd aanwezig zijn en bovendien zijn er dan vaak ook andere mensen op visite. Echt bijpraten over familiezaken en over elkaars leven gaat dan niet echt. Terwijl dit natuurlijk wel belangrijk is, velen willen graag in contact blijven met hun familieleden. Zij willen op de hoogte zijn van hoe het met een ieder gaat, ze willen zien hoe groot de kinderen van de anderen geworden zijn en noem maar op. Het is daarom een goed idee om eens per jaar of per twee jaar een familiedag te Drenthe te organiseren, zodat ieder de mogelijkheid heeft om weer met elkaar contact te leggen.

Mogelijkheden voor familiedag Drenthe

Ben jij aan de beurt voor het organiseren van jullie familiedag in Drenthe? Dan is dit waarschijnlijk best een lastige klus. Natuurlijk is er in deze provincie genoeg te doen, je zult er echt voldoende leuke activiteiten kunnen vinden. Maar het lastige met dergelijke dagen is dat lang niet iedereen dezelfde interesses heeft en ook niet dezelfde mogelijkheden. Waar de jongere generaties fysiek nog tot heel wat in staat zijn, zal dit de oudere generaties vaak niet meer lukken. Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens zo dat de interesses sterk verschillen, wat de een ontzettend leuk vindt om te doen, daar moet de ander weer niet aan denken. En dan is het ook nog de vraag waar jullie de familiedag in Drenthe af gaan sluiten met wat te eten. Of begin je het gebeuren ook nog met een maaltijd? Er zijn heel veel opties, maar het zal vaak niet meevallen om iets te vinden waar echt iedereen plezier aan beleeft. Bovendien is het vaak ook veel werk om het allemaal te organiseren, wat de reden is dat niet iedereen er op zit te wachten om de organisatie van de familiedag in Drenthe in de schoenen te krijgen geschoven.

Eten en activiteit op één locatie

Het is voor het organiseren natuurlijk het meest praktisch als het eten en de activiteit op één locatie worden gehouden, dan hoef je tijdens jullie familiedag in Drenthe niet steeds naar een nieuwe plek te rijden. Dit kan op verschillende locaties, maar een van de beste opties is het toch wel om naar Brasserie de Berken te gaan. Zij zijn gevestigd in het prachtige natuurgebied het Drouwenerzand, wat hen verschillende mogelijkheden voor activiteiten biedt, zoals:

  • excursies door het natuurgebied
  • fietstochten
  • wandeltochten
  • letterboxen

Jullie familiedag in Drenthe kun je bij hen bovendien ook beginnen en/of eindigen met een heerlijke maaltijd in hun brasserie. Daarvoor bieden zij verschillende opties, zoals een drie- of viergangenmenu, een brunch, een lunchbuffet of een high tea. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om enkel met elkaar heerlijk een hapje en drankje bij hen te doen. Het is maar net wat het beste bij jouw familie past! Ben jij aan de beurt voor de organisatie van jullie familiedag te Drenthe en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Brasserie de Berken? Neem dan gerust eens contact met hen op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn