Bent u als CEO of General Manager op zoek naar een uitstekende sparring partner? Kunt u wel iemand gebruiken die een frisse blik werpt op de werkzaamheden en strategieën binnen uw bedrijf? Dan raden wij u graag aan om hiervoor aan te kloppen bij Different Coaching. Het bedrijf waar u terecht kunt voor executive coaching. Bij dit bedrijf zit u goed voor:

  • Loopbaan coaching
  • Management coaching
  • Bedrijfscoaching

Voor zowel medewerkers, bedrijven als organisaties staat de coach van Different Coaching voor u klaar om u te helpen met onder andere executive coaching. Al veel bedrijven zijn u hierin voorgegaan. Ook zij konden wel een zeer ervaren persoon gebruiken die kan meedenken, waarmee u kunt sparren en waarvan u het advies graag wilt aannemen. Bij het bedrijf Different Coacing werkt Judith Migchels en zij is u graag van dienst op deze gebieden. Zij werkt op het hoogste niveau, maar het maakt niet uit waar uw bedrijf staat. Zij is er voor de bedrijven die op het hoogste niveau opereren, maar ook als u juist bezig bent met het oprichten van uw bedrijf kan zij u van dienst zijn. Zowel kleine als grote opdrachten zijn hier welkom en dus hoeft u er nooit bang voor te zijn om hier aan te kloppen. Ook op het gebied van executive coaching zit u hier dus helemaal juist.

Wat kunt u verwachten van executive coaching

Veel bedrijven hebben eigenlijk geen helder idee bij wat executive coaching nu eigenlijk is, daarom geven wij u daar graag wat opheldering over. De executive coaching is bedoeld voor het management en dit kan eigenlijk allerlei kanten op gaan. Het is lastig om een eenzijdig beeld van executive coaching te bieden, omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is en dit ziet u natuurlijk ook terug in de executive coaching. Daarom krijgt u hier nooit een standaard aanpak, ieder probleem wordt op een persoonlijk niveau aangepakt en dat ziet u ook weer terug in de resultaten. Zoals u wel op de website van Different Coaching kunt zien zijn er al veel bedrijven u voorgegaan in het nemen van executive coaching en daar hebben zij zo de vruchten van geplukt. Dit ziet er voor ieder bedrijf natuurlijk anders uit, maar een ding is in ieder geval zeker: ook voor uw bedrijf kan de executive coaching een heel erg slim idee zijn. Het kan het verschil maken tussen een succesvol bedrijf en het hebben van veel minder succes.

Een frisse blik

Veel managers kiezen voor executive coaching omdat zij wel een frisse blik kunnen gebruiken op de werkzaamheden binnen het bedrijf. En dit is natuurlijk niet zo gek ook. Als u al jarenlang voor hetzelfde bedrijf werkt, dan komt u al snel vast te zitten in gewoontes en de dingen die u altijd al doet. U kunt dan heel erg hard proberen om buiten de gevestigde normen te denken, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. En dat is ook iets waar coaching bij kan helpen. Het geeft die frisse blik waar u naar op zoek bent. Door te sparren met de coach kunt u weer op nieuwe ideeën komen die uw bedrijf weer naar een volgend niveau kunnen brengen. Is dit ook waar u naar op zoek bent? Dan raden we u aan om contact op te nemen met het bedrijf. U kunt meteen een afspraak maken, maar ook over de telefoon kunnen natuurlijk de nodige dingen besproken worden. Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven, maar u kunt eigenlijk door het hele land heen een afspraak maken. Tegenwoordig kan het ook allemaal online via https://www.differentcoaching.nl/!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn