Als u graag met een goed kapsel de komende kerstdagen wilt gaan vieren, nodigen wij u uit om een keer naar onze kapsalon in Vijfhuizen te komen. Wij kunnen u namelijk van een heel mooi kapsel voorzien, zonder dat u daar veel voor hoeft te betalen. Wij doen er alles aan om uw haar zo goed mogelijk te knippen, verven en te föhnen in onze kapsalon in Vijfhuizen. Wij nodigen u uit om een keer naar onze site te komen kijken om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij werken namelijk met professionele kappers die er graag voor zorgen dat u in onze kapsalon in Vijfhuizen het kapsel krijgt waar u naar op zoek was. Wilt u graag een mooi kleurtje in uw haar? Wij maken het graag mogelijk. Wij beschikken over hoogwaardige verven die niet schadelijk zijn voor uw haar. Wij willen u namelijk goede service bieden en dat betekent dat wij er alles aan doen om uw haar zo goed mogelijk te verzorgen. Dat betekent dus ook dat u in onze kapsalon in Vijfhuizen altijd advies kunt komen inwinnen over hoe u uw haar het beste kunt verzorgen. Een van de mensen in onze kapsalon in Vijfhuizen kijkt graag even naar uw haar om vast te stellen wat uw haar nodig heeft om optimaal uit de verf te komen. Wilt u graag een keer bij ons langskomen, dan kunt u dit doen zonder een afspraak te maken, maar wanneer u graag zeker wilt zijn van het feit dat u snel geholpen kunt worden, kunt u een afspraak met ons inplannen. U kunt een afspraak met ons inplannen via onze site. Het adres van onze pagina is Haarstudio-Hoofddorp.nl. Hier kunt u zien hoe wij doorgaans te werk gaan.

Het hele gezin is welkom in onze kapsalon in Vijfhuizen

Wanneer u een gezin heeft, is het goed om te weten dat wij zowel vrouwen, mannen alsook kinderen kunnen knippen. Wij werken met mensen die breed zijn opgeleid en die bovendien veel ervaring hebben met het knippen van allerlei verschillende mensen. Mocht u nog niet weten hoe u zich wilt laten knippen in onze kapsalon in Vijfhuizen, dan kunt u bij een van onze mensen om advies vragen. Wij weten precies hoe wij in onze kapsalon in Vijfhuizen een mooi kapsel moeten aanmeten. Wij kijken daarbij altijd goed naar de vorm van uw hoofd. Dit is namelijk heel belangrijk voor het kiezen van een goede look. Als u zelf al ideeën heeft, kunt u ook altijd bij ons terecht. Wij zorgen er graag voor dat u met de look die u wilde onze kapsalon in Vijfhuizen weer verlaat. Ook wanneer u uw haar graag wilt laten verven, kunnen wij veel voor u betekenen. Wij hebben alle verven op voorraad liggen dus u hoeft enkel een kleur te kiezen en wij zullen deze vervolgens aanbrengen. Dit alles onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee zodat het u aan niets zal ontbreken wanneer u bij ons geholpen wordt.

Wij verkopen ook haarproducten

Mocht u op zoek zijn naar een goede shampoo voor uw droge haar, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan goederen en deze verkopen wij voor een goede prijs. Kortom:

  • wij kunnen u knippen, wassen en föhnen
  • wij geven u graag advies over de juiste haarverzorging
  • wij verkopen ook haarverzorgingsproducten

Wij hopen u snel een keer te mogen verwelkomen. Wij staan voor u klaar om u te helpen. Plan daarom snel een afspraak in via onze site. Het adres is Haarstudio-Hoofddorp.nl. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn