Lijkt het je leuk om een high tea in Nieuwegein te ervaren? Dan wil je natuurlijk een leuk adres hebben waar je terechtkunt. In dat geval ga je gewoon naar Rondom Taart. Hier kun je al een high tea in Nieuwegein organiseren vanaf 2 personen. Neem bijvoorbeeld je zus, een vriendin of een familielid mee. Je krijgt er altijd een heerlijk pakket aangeboden. Dit pakket bestaat uit:

  • Diverse soorten thee
  • Verschillende soorten sandwiches
  • Zoete lekkernijen

Wil je weten wat een high tea in Nieuwegein nog meer inhoudt? Kijk dan even op de site rondomtaart.nl. Hier vind je ook de adresgegevens. Maar kom niet gewoon aanwaaien, maar plaats vooraf een reservering. Het organiseren van een high tea in Nieuwegein is iets wat veel meer mensen willen, dus je doet er goed aan om er zeker van te zijn dat er ruimte is op het moment dat jij wilt komen.

Dit houdt een high tea Nieuwegein in

Heb je je vriendinnen al eventjes niet gezien en is het tijd om eens lekker bij te kletsen? Dan zijn er zoveel mogelijkheden om uit te kiezen. Vrij nieuw nog is het organiseren van een high tea. Dit is overgewaaid uit Engeland en heeft in korte tijd flink aan populariteit gewonnen. Het is ook best wel makkelijk te verklaren, want hoe leuk is het om gezellig bij elkaar te zitten en ondertussen te genieten van de heerlijkste hapjes in combinatie met een lekkere kop thee? Denk bijvoorbeeld aan een sandwich met zalm. Niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens gezond. Aan de andere kant hoort een chocoladetaart er eigenlijk ook gewoon bij. Niet gezond, maar dat geeft ook niet als je een high tea houdt. Natuurlijk eet je alles niet in grote hoeveelheden. Het draait juist om de kleine hapjes die op de traditionele Engelse manier gepresenteerd worden. Als je high tea noemt, dan weet iedereen gelijk waar je het over hebt, op misschien de oudere generatie na. Maar wat veel minder mensen weten is waar de naam eigenlijk vandaan komt. Het heeft ermee te maken dat vroeger in Engeland er twee soorten momenten waren waarop thee gedronken werd. In de middag dronk je bijvoorbeeld thee aan een lage salontafel, terwijl de echte high tea aan de eettafel werd gehouden. Het gaat dus om het verschil in hoogte van de tafels. Je zou misschien ook verwachten dat high tea speciaal voor de adel was bedoeld, maar niets is minder waar. Het waren juist in vroegere tijden de arbeiders die rond 18:00 uur, na werktijd dus, een high tea hielden. Nu hoef je in ons land niet zelf een high tea te organiseren. Dat is ook best wel een gedoe, want allereerst moet je alle hapjes zelf kopen, of het liefst zelf maken. Alles draait immers om de ervaring. Geen zin in of tijd voor? Dan ga je naar een zaak waar ze high tea in Nieuwegein serveren. Het enige wat je hoeft te doen als je een high tea boekt in Nieuwegein, is aanschuiven en genieten

Ervaar Engeland gewoon in Nederland

Wil jij ook eens een high tea in Nieuwegein ervaren, maar weet je niet precies waar je terechtkunt? Maak dan kennis met Rondom Taart. Een high tea in Nieuwegein wil je natuurlijk ervaren met je vrienden. Dat kan allemaal bij Rondom Taart. Ze laten je graag ervaren dat je niet per se naar Engeland hoeft om een vakantiegevoel te krijgen. Ze doen er namelijk alles aan om het typische Engelse gevoel aan je over te brengen. Dat begint al bij het welkom heten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn