Woont u in de drukke Randstad en zou u graag uw patroon even willen doorbreken? Even een weekendje weg met wat vrienden, uw gezin of enkel uw partner? Dan zoekt u misschien wel naar een bed en breakfast in Diepenheim. In het Hof van Twente vindt u namelijk deze bed en breakfast in Diepenheim waar we u qua overnachting en ontbijt u graag van alle gemakken voorzien. Wij verzorgen namelijk een zeer uniek ontbijt omdat we ons best doen om niet alleen de lokale streekgerechten als ontbijt aan te bieden, maar ook om rekening te houden met het seizoen. U kunt overigens vrijwel het gehele jaar door deze bed en breakfast in Diepenheim boeken. Let er wel op dat onze kampeerboerderij is uitgerust met vier kamers waar per kamer 3 personen in kunnen slapen. In totaal kunnen er dus 12 gasten tegelijkertijd verblijven in onze bed en breakfast in Diepenheim. Dat komt overige vrijwel nooit voor en ook al is het wel het geval, de kamers en de boerderij zijn ruim, net als het omliggende terrein zodat u geen last hebt van de anderen. Wel hopen we dat u het gezellig vindt om met zijn allen plaats te nemen aan de riante antieken houten tafel waar we het ontbijt serveren in de vroege uurtjes. Overigens kunt u niet alleen een bed en breakfast in Diepenheim boeken bij deziel.nl, ook grote groepen zijn van harte welkom. In dat geval huurt u de gehele kampeerboerderij voor een maximum van 12 personen. Uiteraard krijgt u ook bij het groepsarrangement een uitgebreid en heerlijk ontbijt voorgeschoteld.

Deze bed en breakfast in Diepenheim is prachtig gelegen

Een groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld een sportvereniging hebt u nu snel geboekt net als een bed en breakfast in Diepenheim. Bent u bijvoorbeeld op doorreis en doet u dat graag in kleine stapjes? Dan is de eerste etappe van Zeeland of Limburg naar het oosten van het land al een hele onderneming. Zeker als u jonge kinderen hebt die liever niet al te lang in de auto zitten. Dat u daarom na 300 kilometer al wilt overnachten is niet zo vreemd. Kiest u dan voor deze bed en breakfast in Diepenheim want er is ook voor kinderen genoeg te beleven.

  • Er is een trampoline en diverse speelruimtes,
  • En er lopen dieren over het erf waar de kinderen voor kunnen zorgen en mee kunnen spelen,
  • En u kunt in de avond onze gasbarbecue aansteken om lekker in de natuur bij te komen van de autorit en te genieten van het lekkere barbecuevlees.

Klinkt deze bed en breakfast in Diepenheim u nu al als muziek in de oren? Kijk dan eerst even of er op de data dat u wilt verblijven nog plek is. Dat doet u door ons een berichtje te sturen, bijvoorbeeld door het contactformulier op de website even in te vullen. Ook als u specifieke wensen hebt dan horen we dat graag van u. Mocht u bijvoorbeeld allergieën hebben dan houden we daar bij het ontbijt graag even rekening mee.

Ook groepen zijn van harte welkom

Gastenboerderij De Ziel de bed en breakfast in Diepenheim voldoet aan vele keurmerken en heeft zelfs een gemiddelde beoordeling van maar liefst en 9,6. Daar zijn we zeer trots op en we hopen van harte dat u na een verblijf ook een cijfer en misschien zelfs wel een review wilt achterlaten. Kom alvast in de stemming door onze foto’s op de site en op Facebook te bekijken. Uiteraard zijn buitenlandse vakantiegangers ook van harte welkom. Het is een prima bed en breakfast in Diepenheim voor mensen die doorreizen naar Frankrijk of Duitsland.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn