Gaat u verhuizen binnen Nederland? En wilt u daarom graag een meubellift huren? Dan woont u waarschijnlijk op een hogere verdieping dan de begane grond of u woont in een koopwoning met meerdere verdiepingen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat de plek waar u naartoe gaat verhuizen schreeuwt om een meubellift. Het huren ervan geschiet bij ons via een vergelijkingssysteem. Dat betekent dat u uw wensen, uw adres en de verhuisdatum aan ons door kunt geven en dat wij vervolgens een vergelijking maken. Niet een traditionele vergelijking zoals sites waar u de energieleveranciers of webwinkels mee kunt vergelijken, maar eerder in de zin dat we u een aantal offertes toesturen. U ontvangt meestal tussen de 3 en de 6 offertes, afhankelijk van de verhuurbedrijf-dichtheid in uw omgeving. Gaat u akkoord met een offerte? Pas dan zit u er in principe aan vast. Overigens zult u altijd nog de mogelijkheid hebben om het meubellift huren te annuleren als de verhuizing op het laatste moment verschoven wordt, niet doorgaat of u toch het idee hebt dat u al uw meubelen met mankracht naar de bovenste verdieping kunt slepen. Kijk in ieder geval eens op verhuisliftvergelijker.nl om uw mogelijkheden qua meubellift huren te bekijken. Mocht u hier nog verdere vragen over hebben dan kunt u ons mailen en bellen. Want stel dat er haast bij is geboden met het meubellift huren, dan wilt u daar misschien niet langer mee wachten. In dat geval is het verstandig om ons te bellen want ook telefonisch kunnen we de verhuur direct voor u regelen.

Ga een meubellift huren om uw lasten te verlichten

Het is niet erg verstandig om zware lasten te dragen. Het menselijk lichaam kan maar zoveel hebben. Enkel als u aan krachttraining doet zou u het kunnen overwegen om een wasmachine of vleugelpiano te tillen. Niet voor niets mag men volgens de Arbowetgeving niet meer dan 25 kilo tillen. Natuurlijk geldt die regelgeving niet als u als particulier aan het verhuizen bent, maar het is wel een goede richtlijn. Veel meubilair is natuurlijk zwaarder dan 25 kilo. Kunt u het met twee of drie man tillen? Dan is het nog niet zoveel aan de hand. Maar gaat het om een zware beuken kast? Of daadwerkelijk om een piano? Dan is drie man zelfs nog te weinig, zeker als het op een hogere verdieping dan de begane grond staat.

  • Dan kunt u het meubelstuk niet tillen, niet dragen en niet schuiven,
  • Het past misschien niet eens door het trapgat en misschien ook wel niet in de lift,
  • Dan moet u dus een meubellift huren en dat is waar wij om de hoek komen kijken.

Dankzij het meubellift huren kunt u vrijwel alle meubels, dus ook de lichtere objecten via het raam of het balkon vervoeren. Zeg maar gedag tegen potentiële rugklachten en zeg hallo tegen een aangename en ontspannen verhuizing.

We bieden een landelijke dekking aan

Een meubellift huren is vanaf nu een eitje geworden. Er zijn in principe drie varianten die u kunt huren zodat er voor elke etage een geschikte lift te kiezen valt. Daarover vindt u uitgebreide uitleg op onze website staan. Probeer het vergelijken eens uit. Want zowel het gebruik van onze website als het ontvangen en inzien van de offertes is gratis. Dus wellicht vindt u snel het juiste bedrijf voor al uw verhuisproblemen. Want meestal kunt u er niet enkel een meubellift huren, ook kunnen ze u vaak helpen met het inpakken, verhuizen en vervoeren naar uw nieuwe onderkomen. Sla dus meerdere vliegen in een klap!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn