Hebt u een winkel? Verkoopt u voedingswaren? Dan hebt u vast en zeker een magazijn. Het risico van en magazijn is dat het ongedierte aantrekt. Ook kunnen er eenvoudiger overstromingen plaatsvinden, zeker als u de riolering niet goed onderhoud. Ook kan een vriezer of diepvries gaan lekken met idem gevolgen. De vloer dient u te allen tijde schoon te houden maar het spreekt vanzelf dat u daar op een dag een of twee keer mee bezig kan zijn. veel supermarkten erkennen dit probleem en bewaren veel producten op containers. Maar hoe moet dit dan met restanten en vooral: met groente en fruit? Het is niet te doen om dit op die manier op te bergen zoals de tijd heeft geleerd. Veel supermarkten en ook kleinere ondernemers maken daarom gebruik van kunststof pallets. Deze kunststof pallets plaatst u onder de kisten met groente en fruit zodat er geen viezigheid meer in kan komen, eventueel ongedierte er niet stiekem in kan kruipen en de boel dus niet snel gaat rotten. Dit geldt heus niet alleen voor groente en fruit, kunststof pallets zijn in onze ogen van alle markten thuis en u hoeft ze zeker niet alleen in uw magazijn te gebruiken. Ook als display zijn ze erg geschikt. Of het nu om producten in een bouwmarkt of in een supermarkt gaat. De huidige kunststof pallets zijn niet standaard en cliché en daardoor niet zo mooi voor het oog. Die tijden zijn allang voorbij. De huidige kunststof pallets kunt u in ieder geval bij ons in diverse kleuren komen bestellen. Ook qua afmetingen zijn ze er in diverse lengtes en breedtes maar ook hoogtes te vinden. Zo is er hopelijk voor ieder wel kunststof pallets te vinden die aan uw wensen voldoen. We proberen wel om de maten zo standaard mogelijk te houden zodat u bepaalde kisten er precies op kunt zetten of zelfs op kunt vastklikken.

Wij verkopen kunststof pallets in diverse afmetingen

Hebt u dus wel oor naar deze kunststof pallets? Kijkt u dan eens eventjes verder op onze website want daar zult u alle kunststof pallets waar we u zojuist over verteld hebben terug kunnen vinden: boxpall.nl is dan ook the place to be als u op zoek bent naar kunststof pallets die aan uw wensen voldoen. Mocht dit overigens niet het geval zijn dan kunt u dit uiteraard aan ons doorgeven. Als u contact met ons zoekt voordat u gaat bestellen dan kunt u bellen, e-mailen of langskomen zo u wilt in Gorssel, net onder Deventer. Reken er maar op dat we uw kunststof pallets kunnen bouwen. Een vereiste is daaraan dat we dit niet zo maar voor een pallet gaan doen. U snapt ook wel dat de kosten dan niet opwegen tegen de baten. We verwachten in dergelijke gevallen dan ook een hogere afname. Maar dit zal over het algemeen helemaal niet het geval zijn omdat u vast en zeker met onze standaard kunststof pallets uit de voeten kunt. Het voordeel van het gebruik van kunststof is dat ze een stuk slijtvaster zijn dan houten pallets. Daarnaast zijn ze veel robuuster maar ook lichter. U kunt ze daardoor makkelijker en hoger opstapelen dan die onhandige ouderwetse houten gevallen. En ook een niet te vergeten pluspunt: u zult nooit meer splinters in uw vingers en handen krijgen dankzij deze kunststof pallets. We kunnen dus letterlijk uw pijn verlichten. Kunststof pallets zijn overigens niet de enige producten die u bij ons kunt komen kopen. We zijn op dit gebied van alle markten thuis en leveren verder onder andere e volgende producten tot aan uw voordeur af:

  • Palletboxen
  • Kunststof bakken
  • Hygiëneboxen
  • En diverse accessoires zoals dolly’s en deksels voor uw bakken en voor het vervoer van kunststof pallets

Online bestellen is een peulenschil, leest u even verder

Het maken van een bestelling is ook bij onze webshop een peulenschil. U hoeft er vrijwel niets voor te doen dus u kunt dit gerust vanachter uw bureau in het kantoor waar u werkt gaan bestellen. Telefonisch uw bestelling doorgeven kan overigens ook maar we raden het u aan om dit via de ingebouwde webwinkel te doen. Dat is niet alleen voor u maar ook voor ons het meest eenvoudige. Geeft u dan ook vandaag nog even aan welke kunststof pallets u zou willen hebben en vergeet dan ook niet om de boel van te voren even na te meten zodat u niet uw bestelling hoeft terug te sturen. Dit kan natuurlijk gebeuren en daarom geven we u ook minstens 2 weken retourrecht. Dan vult u vervolgens uw gegevens of uw bedrijfsgegevens in en vergeet ook niet om de contactgegevens in te vullen zoals uw nummer en e-mailadres. We laten u namelijk altijd weten dat de bestelling is aangekomen en tevens wanneer we het bij  wijze van spreke op de post hebben gedaan. Ook als u niet meteen kunststof pallets wilt kopen maar eerst even wilt informeren naar onze voorwaarden dan kan dit digitaal. U kunt namelijk om een offerte vragen. U vult in welke kunststof pallets u zou willen hebben en hoeveel, dan berekenen we dit alvast voor u en krijgt u dat over het algemeen op dezelfde dag al van ons te horen. En dan kunt u vervolgens alsnog beslissen om al dan niet met ons in zee te gaan. Betalen gaat ook online en wel door gebruik te maken van iDEAL, PayPal of met behulp van uw credit card.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn