Kvv hondenvoer is een bijzonder type natte voeding voor uw favoriete huisdier. Het is nat voer dus we hebben het niet over droge brokken. Ook deze brokken heeft uw hond waarschijnlijk nodig. Het hangt van het ras, de grootte en de leeftijd af wat u uw hond precies moet geven qua voeding. Geef uw hond in ieder geval nooit te veel want er zit niet bepaald een rem op. Een hond met overgewicht kan grote problemen veroorzaken. U moet tevens uw hond in conditie houden dus neem hem of haar vaak mee naar buiten en ga op een veld met het diertje spelen. Dankzij kvv hondenvoer krijgt hij in ieder geval alle belangrijke voedingssupplementen binnen om zijn lichaam en botten sterk te houden. U kunt denken aan glutenvrije kvv hondenvoer en aan kvv hondenvoer met extra vitamines. Klinkt u dat als muziek in de oren? Bestel dan vanaf nu uw kvv hondenvoer online bij animalfoodexpress.nl. We verkopen meer dan 80 verschillende producten van diverse A-merken waaronder:

  • Haaksbarf,
  • Petman,
  • En RopaDog.

Misschien hebt u nog nooit van deze merken gehoord omdat u uw hond enkel droog voer geeft. Op de lange termijn zal dat ervoor kunnen zorgen dat de tanden en kiezen van uw hond slijten. Nat voer is veel zachter en simpelweg beter te behapstukken. Het biedt een rijke variatie aan ingrediënten want naast het overduidelijke feit dat het bestaat uit vlees zijn er ook groenten en fruit in verwerkt.

Wissel eens van voer, koop eens kvv hondenvoer

Natuurlijk is vlees een van de belangrijkste ingrediënten van kvv hondenvoer. We bieden u voer aan waarin rund, konijn en/of kip is verwerkt. U kunt eenvoudig uw keuze maken op onze website en vervolgens bestellen door uw gegevens in te vullen of in te loggen op uw reeds aangemaakte profiel. Ook de betaling geschiet natuurlijk digitaal door het bedrag over te maken via uw creditcard, PayPal of iDEAL. Kvv hondenvoer is een ingevroren product. Dus houdt er rekening mee dat u wel moet beschikken over een flinke diepvries om het kvv hondenvoer in te bewaren.  Dat is namelijk ook de wijze waarop we bezorgen. We beschikken over speciale vrieswagens die tot aan uw voordeur uw bestelde producten brengen. Daar hoeft u overigens niet lang op te wachten want we kunnen in principe in enkele werkdagen na het afronden van uw bestelling al op de stoep staan. U kunt een bordje voor uw hond klaarmaken door het product een tijdje te ontdooien in uw magnetron. Of zet het pakje een tijdje op uw aanrecht zodat het langzaamaan ontdooit. Maar zorg ervoor dat uw hond het niet ziet anders zal hij de hele tijd komen zeuren. Hebt u trouwens geen enkel idee wat het beste kvv hondenvoer voor uw hond is? Dan raden we het u aan om even persoonlijk contact op te nemen met onze experts. We staan telefonisch en per mail natuurlijk tijdens kantooruren voor u klaar zodat we een gezond dieet voor uw hond kunnen opstellen.

Het bevat alle supplementen om uw hond gezond en sterk te houden

Dankzij kvv hondenvoer houdt u uw hond maar ook uw kat vitaal. Vergeet niet om het te combineren met gezonde snoepjes en droge voeding zoals hondenbrokken. Geef uw hond tevens dagelijks voldoende vers water en dan hebt u de basis in principe al te pakken. Voor meer informatie kunt u op de site alles over de verschillende producten lezen. Wilt u graag op de hoogte blijven van veranderingen in ons assortiment? Abonneer u dan op de gratis nieuwsbrief of volg ons via de sociale media zoals Facebook en Twitter. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn