U wilt als eigenaar van een hotel natuurlijk mokken laten bedrukken met een logo. Het staat erg chique als u dergelijke koffiemokken aan uw gasten kunt verstrekken in de ochtend tijdens het ontbijt en het zorgt voor een bekendheid die men niet snel zal vergeten. U kunt uw mokken laten bedrukken met logo door eerst eens een kijkje te nemen op onze website. Want op bij de Mokkenshop zult u zien dat het mokken bedrukken met logo voor ons een peulenschil is. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan eens rond en kies de mokken, koppen of glazen uit die u van uw logo wilt laten voorzien. Heeft uw bedrijf eigenlijk wel een logo? Want zonder een logo of een slagzin kan marketing behoorlijk moeilijk zijn. Ontwerp er zelf een of besteedt dit uit aan een marketingbureau. Grote bedrijven hebben in principe een zeer herkenbaar logo. Zelfs zo bekend dat ze niet eens de naam van het bedrijf erbij hoeven te zetten. Dat is de ultieme manier van reclame maken. Zorg voor bekendheid door niet alleen maar te investeren in het internet of de televisie. Mensen houden er van om iets tastbaars in hun handen te houden. Geef daarom het eindproduct weg aan uw gasten of aan uw medewerkers. Deze mokken bedrukken met logo om vervolgens weg te geven als relatiegeschenk kan absoluut zijn vruchten afwerpen. Want men neemt het mee naar huis en familie en vrienden zullen vervolgens ook op uw bedrijf gewezen worden. Niet op een dwingende manier maar juist op een ontspannen wijze terwijl ze genieten van een lekker kopje koffie of thee.

Mokken bedrukken met logo is voor ons een peulenschil

Er zijn vele horecagelegenheden mar ook restaurants en bedrijven die ervoor kiezen om hun mokken te bedrukken met het logo. En dat is natuurlijk waar wij om de hoek kijken want we kunnen dit werk snel en nauwkeurig op grote schaal verrichten. Afhankelijk van het gekozen materiaal en de wensen qua print bepalen we welke printtechniek we moeten gebruiken. Maar voordat wij aan de slag gaan is het verstandig om een logo te uploaden. Overigens is dit zeker niet een noodzakelijke voorwaarde. Als u een tamelijk onbekend logo hebt dan kan het helpen om hier voor te kiezen. Maar overweeg dan tevens om uw bedrijfsnaam er onder of boven te zetten of juist aan de andere kant van de mok. U kunt er natuurlijk tevens voor kiezen om enkel uw naam op de koppen en mokken te laten bedrukken. Het is geheel aan u maar u mag ons altijd om advies vragen.

  • Het is mogelijk om direct online een bestelling te maken. Dan gaan we binnen de kortste keren de mokken bedrukken met logo.
  • Maar u wilt misschien liever de kat uit de boom kijken. Vraag daarom een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan.
  • En alsof dat nog niet genoeg service is kunt u een gratis proefdruk opvragen. Pas als u daar tevreden over bent en akkoord gaat met de offerte gaan wij tot productie over.

Weet u al welk model u wilt laten bedrukken?

Op onze website zult u zien dat we naast een keur aan koffiemokken en schoteltjes ook allerlei andere producten kunnen voorzien van drukwerk. Denk aan onder andere theeglazen, reisbekers en dubbelwandige glazen zodat u nooit uw handen brandt. Liever niet de mokken bedrukken met een logo maar met een foto? Voor een kleine meerprijs is ook dat een goede optie. Zet er een foto van uw personeel op en deel het vervolgens uit tijdens de kerstdagen. Dat is nog eens een origineel kerstcadeau waar uw werknemers ongetwijfeld erg vrolijk van worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn