Als horecaondernemer probeert u op uw locatie natuurlijk een passende sfeer te creëren. Is de uitstraling stijlvol en luxe, dan is wijnglazen graveren een mogelijkheid die u absoluut eens zou moeten overwegen. Om een luxueuze stijl in uw horecagelegenheid te krijgen, kunt u natuurlijk verschillende zaken doen. In de eerste plaats kies u dan voor muur- en vloerbekleding die in de juiste stijl zijn uitgevoerd. Ook zoekt u meubilair uit dat een stijlvolle uitstraling heeft. Maar ook het servies moet u zeker niet vergeten en dat is het punt waarbij de optie van wijnglazen graveren om de hoek komt kijken. Er zijn uiteraard serviezen in verschillen stijlen en kwaliteiten verkrijgbaar en u kiest uiteraard voor een uitstekende kwaliteit. Maar om het geheel nog wat meer cachet te geven, kunt u er daarnaast voor kiezen om uw logo of bedrijfsnaam erop te laten maken. Laat u bijvoorbeeld wijnglazen graveren met uw naam of logo, dan zal dit er zeker voor zorgen dat het glaswerk echt een prachtige, luxe uitstraling krijgt.

Wijnglazen graveren geeft hogere winst

Wijnglazen graveren is echter niet alleen zinvol voor het creëren van de juiste stijl, het kan u ook helpen met het realiseren van een fikse besparing of beter gezegd, met het verhogen van de winst. Dit klinkt misschien in eerste instantie wat tegenstrijdig, het kost immers juist geld om dit glaswerk speciaal voor u te laten maken. Dat is zeker waar, maar doordat het gegraveerde gedeelte kan dienen als schenkmaat, zal het wijnglazen graveren u uiteindelijk juist winst op leveren. Iedere horecaondernemer kent waarschijnlijk wel het dilemma van het volschenken van glazen. U wilt niet dat u zuinig overkomt, dus een te leeg glas is geen optie. Maar hierdoor gebeurt het juist dat glazen vaak te vol worden geschonken. Dat valt uw personeel eigenlijk niet te verwijten, het is immers erg lastig om met het blote oog in te schatten wanneer een wijnglas vol genoeg is. Zo kan het helaas echter wel gebeuren dat u uit iedere fles wijn slechts vijf keer in kunt schenken. Dat terwijl het toch echt de bedoeling is dat er zes keer een glas vol geschonken kan worden uit een fles. Door te kiezen voor wijnglazen graveren, lost u dit probleem op. Uw naam of logo komt precies op de hoogte tot waar de glazen vol geschonken moeten worden. Dat maakt het werken voor uw personeel een stuk eenvoudiger en u behaalt meer winst per fles wijn!

Laat het maken door Wijnwinst

Spreekt het idee van wijnglazen graveren laten u ook wel aan, vanwege de winst die u hiermee kunt behalen en de stijlvolle uitstraling die zij hebben? Dan is het nog de vraag waar u dit nu het beste kunt laten doen. Een uitstekende optie op dit gebied is Wijnwinst en wel om de volgende redenen:

  • zij maken gebruik van de modernste technieken bij het wijnglazen graveren
  • u kunt bij hen kiezen uit verschillende merken en series glaswerk
  • zij laten u altijd eerst een digitaal ontwerp zien, voordat u uw definitieve bestelling plaatst

Doordat ze bij Wijnwinst gebruik maken van de modernste lasertechniek, kunnen zij er voor zorgen dat echt ieder glas er perfect uit komt te zien. Zij kunnen met een zeer grote precisie ieder soort logo er perfect op krijgen. Door voor dit bedrijf te kiezen, weet u dus zeker dat het glaswerk voor uw onderneming er echt prachtig uit komt te zien! Door de ruime collectie waar u uit kunt kiezen, kunt u bovendien kiezen voor glazen die precies de juiste uitstraling hebben. Daarom gaat u voor wijnglazen graveren dus naar Wijnwinst!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn