Een echte houten vloer vind ik echt prachtig. Een ouderwetse woning met een echte houten vloer vind ik heel mooi. Maar voor mijn huis is dat niet haalbaar. Een houten vloer vergt heel wat onderhoud en met mijn gezin en huisdieren blijft de houten vloer dan niet mooi. Laminaat is een veel betere optie. En gelukkig zijn er zo veel mooie laminaat vloeren die op een houten vloer lijken. Er is gigantische veel keus maar ik ben blij dat we naar lab 21 zijn gegaan. De medewerkers hier wisten heel veel over wat voor vloer nu het beste past bij onze inrichting en het type huis waar we in wonen. De vloer de we hebben uitgekozen kan daarnaast ook nog tegen een stootje zodat het ook mooi blijft met ons gezin en de huisdieren.

Laminaat voor je vloer

Naast dat een vloer mooi en stijlvol is moet het ook voor een lange periode mooi blijven. Een vloer moet van goede kwaliteit zijn en echt tegen een stootje kunnen. Als de honden er niet overheen kunnen lopen of rennen zonder de vloer te beschadigen is het geen optie. De kinderen laten dagelijks speelgoed en andere dingen vallen op de vloer, daar moet een vloer wel tegen kunnen. Een houten vloer vraagt om veel onderhoud en beschadigt behoorlijk snel. Dat is dan ook geen goed idee voor ons gezin. Laminaat past dan beter bij ons huishouden. Het verschillende laminaat wat we hebben bekeken was mooi, van goede kwaliteit en was bestand tegen een druk gezin. Een vloer die dus helemaal past bij onze situatie, dat is een opluchting. We vinden het heel belangrijk dat de vloer tegen een stootje kan omdat een laminaten vloer natuurlijk wel een investering is. Dan moet het wel van goede kwaliteit zijn zodat we er nog lang plezier van hebben. Anders is het voor ons niet de moeite waard.

Sfeervol laminaat op je vloer

Het was mijn ultieme droom om een echte robuuste houten vloer te hebben in ons huis. Dit is helaas niet mogelijk. Maar ik vind het wel prachtig om te zien dat er zo veel mogelijk is met mooi laminaat. De vloer die we hebben uitgekozen lijkt enorm op de houten vloer die ik in gedachte had. Ook al is deze niet echt, het lijkt er verdraaid veel op. Ik vind het super mooi en ben ook heel blij dat we hier nog zo lang plezier van gaan hebben. De vloer die we hebben uitgekozen is heeft een prachtige donkere houttint. Als je niet beter weet lijkt het echt op een houten vloer. Ik kan iedereen dan ook adviseren om te kijken naar mooi laminaat. Waarom wil je laminaat op de vloer:   

  • Een echte houten vloer is prachtig maar erg prijzig.
  • Een laminaat vloer is makkelijk in onderhoud.
  • Deze vloer kan je zelf plaatsen door het handige systeem.
  • Schakel een professional in als je snel een nieuwe vloer wilt.

Als je op zoek bent naar een stijlvolle houten vloer dan wil je ergens gaan kijken waar er genoeg keuze is. En waar de medewerkers echt verstand hebben van hun vak. Want als je dan een laminaten vloer wilt laten leggen moet het wel goed zijn. Je kan er voor kiezen om het zelf te leggen door het makkelijke klik systeem. Het is natuurlijk ook mogelijk om een van onze specialisten in te schakelen. Ben je nog op zoek naar een vloer van goede kwaliteit, waar je heel lang plezier van beleeft? Neem dan eens een kijkje bij lab 21; https://www.lab21.nl/laminaat. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn