Als u een motor bezit, wilt u er ook graag stoer en beschermd bijlopen. Daarnaast moet uw motorkleding ook bij uw personaliteit passen. Motorkleding op maat is hiervoor een goede oplossing. Met motorkleding op maat heeft u altijd perfect passende kleding en altijd een uniek exemplaar. U kunt motorkleding op maat tegen een schappelijk tarief laten maken bij Sander Düren. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van motorkleding op maat, zodat u direct nog contact met ons op kunt nemen en uw motorkleding op maat kunt laten maken.

Motorkleding op maat is altijd uniek

Motorkleding op maat heeft veel voordelen ten opzichte van gewone kleding. Zo zal deze altijd perfect passen, waardoor u er comfortabel en veilig mee kunt rijden. De motorkleding op maat sluit perfect aan op uw lichaam, wat het aangenaam maakt tijdens het motorrijden. Daarnaast zijn er nog enkele voordelen van motorkleding op maat:

  • Een uniek kledingstuk
  • Hoogste kwaliteit
  • Beste prijs

U kunt er voor kiezen om uw naam of logo op het pak te laten zetten, waardoor u er al van ver herkenbaar mee bent. Wij hebben veel ervaring met belettering en zetten deze probleemloos op uw kleding. Daarnaast zijn al onze materialen en leder van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen wij een lange levensduur garanderen, waarmee u altijd veilig op uw motor zit. Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld motorjacks, lederen jeans, motorpakken, motorbroeken en motorvesten. Bij de motorbroeken kunt u kiezen uit tourbroeken, B-broeken en salopetten. Voor de vesten bestaan er de keuzes met of zonder veter, franjes of heel veel zakken. Zo heeft u altijd motorkleding die niet alleen als gegoten zit, maar ook helemaal bij uw persoonlijkheid past. U wilt immers toch uw imago hoog houden als motorrijder. Heeft u nog andere speciale wensen wat betreft uw motorkleding, dan kunnen wij hier altijd alle mogelijkheden voor bespreken. Samen met u bekijken we hoe we dit het beste kunnen realiseren, zodat het geheel naar wens is. Daarna nemen wij uw maten op, zodat wij er zeker van zijn dat uw motorkleding past. Nadat wij uw motorkleding hebben gemaakt en alles is naar wens, kunt u onbezorgd op de motor stappen. Is er iets kapot, dan repareren wij dit graag voor u. Naast motorkleding kunt u bij ons ook terecht voor alle andere motoraccessoires, zodat u goed voorbereid de weg op gaat.

Meer dan alleen verkoop in ons atelier

Sander Düren is uw atelier voor al uw motorkleding. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en repareren van kleren. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit, zodat wij altijd een lange levensduur kunnen garanderen. U kunt bij ons terecht voor zowel standaard motorkleding als motorkleding op maat. Wij bespreken altijd alle wensen met u, zodat wij een helder beeld hebben van wat u van uw kleding verwacht. U kunt bij ons ook altijd terecht voor alle reparaties aan uw motorkleding en -accessoires. Zo bent u er altijd van verzekerd dat het goed zit met uw veiligheid en u daarnaast ook nog comfortabel op uw motor zit. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://sanderduren-motorkleding.nl/. U kunt hier ook ons contactformulier invullen of even binnenlopen in ons atelier. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn