Verhuizen, ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Aan de ene kant begint er een nieuw avontuur, een nieuwe woning waar ik opnieuw ga beginnen. Maar aan de andere kant is het gewoon een hoop gedoe om al je spullen mee te nemen. Verhuizen betekent dan ook al je spullen in verhuisdozen mee nemen. Al je spullen uitzoeken en op de juiste manier verzamelen. Zodat je het allemaal nog kan terugvinden als je de spullen uitpakt in je nieuwe huis. Er zijn veel dingen om rekening mee te houden als je gaat verhuizen. Ik vind het daarom ook niet zo leuk. Ik probeer zoveel mogelijk mensen om hulp te vragen zodat ik eerder klaar ben. Doordat ik op alle verhuisdozen schrijf wat er in moet werkt dit heel goed.  

Gebruik genoeg verhuisdozen voor al je spullen

Ik denk altijd dat het wel meevalt. Dat ik niet zo veel spullen heb. Maar als ik het dan weer ga uitzoeken dan vergis ik me er in. Want dan heb ik toch een hoop spullen. Ik verzamel steeds meer lijkt het wel. En alles moet ik natuurlijk meenemen naar de eindbestemming. Zonder verhuisdozen lukt het me niet om al mijn spullen mee te nemen. Het werkt gewoon het makkelijkst en snels om het hierin op te bergen. Vervolgens gaan alle dozen in de vrachtwagen zodat alle spullen in één keer mee gaan naar de volgende woning. Doordat we altijd met een groep samenwerken is dit ook supersnel gebeurd. Als ik het alleen moet doen ben ik hier wel dagen mee bezig. Maar met de juiste materialen en instructies kan je heel goed met een groep je spullen inpakken.

Verzamel al je spullen eenvoudig

Zoek dus eerst uit wat je allemaal weg kan gooien. Er zijn altijd spullen die je geen plezier geven. En waar je niets aan hebt of waar je niets meer mee doet. Gooi dit dan gewoon weg. Neem alleen de spullen mee die je echt gebruikt. Stop alles in je verhuisdozen maar doe dit alleen als je er duidelijk opschrijft voor welke kamer dit is bedoeld. Hierdoor verzamel je spullen gemakkelijk en snel in de juiste doos. Dan vul je dozen niet zonder doel maar ga je heel gestructureerd aan het werk. Het grote voordeel hiervan is dat je dit met een groep vrienden kunt doen. Je vrienden weten dan precies welke spullen er in welke doos moeten worden verzameld. Het grote voordeel van het inpakken van je spullen in dozen is dat je het makkelijk mee kan nemen in een vrachtwagen. De dozen stapel je snel op elkaar zodat de verhuizing snel verloopt. Hierdoor neem je al je spullen in een korte tijd mee naar de volgende bestemming. Bij het uitpakken hoef je de doos alleen maar te verplaatsen naar de juiste kamer. Dit maakt het uitpakken een stuk eenvoudiger. Waarom wil je spullen inpakken in dozen:  

  • Pak je spullen makkelijk en snel in.
  • Schrijf op elke doos wat je erin verzameld
  • Pak je spullen in met een groep vrienden
  • Neem je spullen gemakkelijk mee in de vrachtwagen
  • Stapel je spullen eenvoudig op elkaar

Voor de verhuizing heb je natuurlijk genoeg verhuisdozen nodig. Op het moment dat je gaat verhuizen kom je er pas achter hoeveel spullen je eigenlijk hebt. Schrijf altijd op de dozen voor welke kamer dit is bedoeld. Dit maakt het inpakken en uitpakken een stuk eenvoudiger. Anders weet je echt niet meer waar alles is gebleven. Ga je binnenkort ook verhuizen? Als je nog verhuisdozen nodig hebt bestel ze dan bij verhuisdozen store. Wil je meer weten, neem dan een kijkje op de website: verhuisdozenstore.nl.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn