Wilt u graag iets aan de productiviteit van uw team doen? Merkt u dat het niet zo goed gaat met de samenwerking en vraagt u zich af waar het probleem ligt? Meestal komt het neer op een tekort aan positieve feedback in combinatie met een matige manier van communicatie. Tijdens teamtrainingen komt u er met uw personeel pas echt achter waar de problemen zich voordoen. Het gaat er daarbij niet om dat de nadruk op een of meerdere personen komt te liggen. Natuurlijk moet men zijn verantwoordelijkheid nemen maar bij de teamtrainingen ligt de focus, nadat is vastgesteld wat er niet zo goed gaat, op de vraag hoe we dit moeten oplossen. En dat betekent doorgaans dat u leert samenwerken, communiceren, brainstormen en ga zo maar door. U wordt uitgedaagd door de medewerkers van marionbergevoet.nl tijdens de teamtrainingen die we u aanbieden vanuit Arnhem. Woont en werkt u in deze regio en vindt u het de hoogste tijd voor teamtrainingen? Dan hopen we dat u overweegt om voor ons te kiezen. We kunnen nu al wel beloven dat u daar beslist geen spijt van zult krijgen. Dergelijke teamtrainingen zijn overigens niet alleen zeer functioneel voor bedrijven waar het wat minder goed gaat, ook bedrijven waar het voor de wind gaat doen er goed aan om hun beleid eens onder de loep te nemen. Want wellicht wilt u innoveren en investeren. Dan worden er waarschijnlijk ook uitbreidingen gedaan in het personeelsbestand en dat vraagt om flexibele collega’s die zulke veranderingen naar hartenlust kunnen doorvoeren. En ook dat schreeuwt natuurlijk weer om teamtrainingen.

U moet deze teamtrainingen niet lichtvoetig opvatten

U kunt bij Marion bergevoet terecht voor teamtrainingen op maat. U kunt qua maat denken aan kwantiteit dus de hoeveelheid medewerkers die u op training stuurt. Maar ook qua inhoud van deze teamtrainingen past ze haar programma moeiteloos aan op de wensen van het bedrijf. U kunt daarbij denken aan:

  • Hoe bereiken jullie elkaar? Dringt het door? Is er ruimte voor ontwikkeling? En hoe is de klant-bedrijf relatie?
  • Leer nieuwe technieken aan op een spelende wijze.
  • En wat te denken van de teamtrainingen waar de nadruk op teamleren komt te liggen? Leer binnen het team om beter te communiceren en om samen te werken. Dan hebt u de eerste stap naar een productief en gemotiveerd team gezet.

Dit is slechts en greep uit de mogelijkheden. Het is allemaal met elkaar te combineren en we kunnen onderwerpen gebruiken die in uw branche gebruikelijk zijn. Het is immers prettig om de geleerde stof vervolgens direct in de praktijk te kunnen gebruiken. U wilt de effectiviteit verhogen van uw personeel. Maar dat mag niet ten koste gaan van de motivatie van hen, anders leidt dat weer tot ziekteklachten zoals overspannenheid, stress en een burn-out. Het is zaak om daar een goede en gezonde balans in te vinden en uit ervaring is wel gebleken dat deze teamtrainingen daar absoluut aan bijdragen.

We helpen uw team naar een hoger niveau

Ziet u een dergelijke training wel zitten? Of hebt u nog prangende vragen? Stel ze gerust, we staan via de mail en de telefoon vanzelfsprekend voor u klaar. Leest u op de site even in en neem de diverse voorbeelden in u op. Ook op Facebook kunt u haar volgen. Leuk als u enkele sfeerimpressies wilt opdoen of ideeën wilt leren die u op de werkvloer kunt inzetten. Ze doet een voorstel en daar bij is er altijd ruimte voor vragen en veranderingen. Uiteindelijk knapt uw hele bedrijf er van op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn