Waar vroeger mensen op een kantoor altijd met grote dossiers moesten slepen om hun klanten goed van dienst te kunnen zijn, daar kunt u tegenwoordig alles digitaal met u meenemen. Dat is een heel belangrijke ontwikkeling geweest want het betekent niet alleen dat u veel minder ruimte kwijt bent aan opslag van oude documenten, maar ook dat u veel veelzijdiger bent wanneer het gaat over de plaats waar u werkt. Wij willen u in deze korte tekst graag wat meer vertellen over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben om dit digitale werken te bemoedigen. Wij kunnen u een vdi aanbieden. De afkorting vdi staat voor Virtual Desktop Infrastructure. U zult zien dat u hier heel erg veel baat bij kunt hebben en vandaar dat wij bij Rensconsult.com ook zien dat steeds meer bedrijven kiezen voor onze vdi. Het is dan ook waar dat er heel erg veel voordelen kleven aan het gebruik van een vdi. Het principe van een vdi is namelijk dat u niet langer meer met een centrale computer werkt, maar dat u een groot datacenter laat aanleggen waar u vervolgens uw laptops en tablets op kunt aansluiten. Dit lijkt misschien niet een revolutionaire ontwikkeling, maar dat is het zeer zeker wel. Het is namelijk zo dat u door deze manier van werken heel veel geld kunt besparen doordat u niet ieder personeelslid hoeft uit te rusten met hun eigen datacenter. U kunt nu een systeem aanleggen en daar kunnen al uw medewerkers op aangesloten worden. Dat zorgt ervoor dat uw mensen altijd alle documenten bij de hand hebben die zij nodig hebben om uw klanten optimaal te kunnen helpen. Dit betekent dus ook dat zij waar dan ook ter wereld aan de slag kunnen gaan. Zeker voor de mensen die veel op pad zijn om klanten te bezoeken, is dit een heel fijne oplossing. Kijk daarom snel op Rensconsult.com om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Via Rensconsult.com kunt u eenvoudig overstappen op onze vdi

Wanneer u wel geïnteresseerd bent in het werken met onze vdi, dan willen wij u graag vragen om snel een keer contact met ons op te nemen. Wij zorgen er dan voor dat een van onze medewerkers een keer bij u langs zal komen om u meer te vertellen over de diensten die wij u te bieden hebben. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen spreken. Wij doen er namelijk alles aan om iedereen te laten zien dat heel veel werkzaamheden veel eenvoudiger uitgevoerd kunnen worden. Wij hopen dan ook dat u snel een keer op onze site Rensconsult.com wilt komen kijken. Hier hebben wij namelijk nog meer informatie gegeven over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Wij hopen dan ook dat wij u snel een keer op onze pagina zouden mogen ontvangen. Wij denken graag met u mee over hoe u efficiënter kunt werken en hoe u uw personeel kunt ontlasten. Wanneer u bij ons overstapt op bijvoorbeeld het werken in de cloud, zult u zien dat uw mensen hier niet alleen veel plezieriger door werken, maar dat hun resultaten ook aanzienlijk zullen verbeteren.

Stap vandaag nog over op het nieuwe werken

Wanneer u besluit om gebruik te komen maken van ons vdi, dan kiest u ervoor om overal ter wereld te kunnen werken met uw eigen bestanden. Wij faciliteren u namelijk:

  • een cloudopslag waardoor u altijd bij uw bestanden kunt
  • de mogelijkheid om waar dan ook ter wereld aan uw bestanden te werken
  • de mogelijkheid om ook offline te werken, uw bestanden worden bijgewerkt wanneer u weer online komt
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn