Al toen ik veertien jaar oud was wist ik al dat op het moment dat ik zestien jaar zou worden ik mijn eigen scooter wilde hebben. Iedere zestienjarige begrijpt hoe vervelend het is om altijd maar afhankelijk te zijn van je ouders als je ergens naartoe wilt wat toch net iets te ver is met de fiets. Daarnaast duurt het gewoon lang om met de fiets overal naar toe te gaan. Als ik lekker de stad in wil, dan is het toch een stuk beter als ik hier tien minuten met de scooter over doe, dan twintig tot dertig minuten met de fiets. Toen ik echter eenmaal zestien werd, had ik niet genoeg geld bij elkaar gespaard om er eentje te kunnen kopen. Hier baalde ik echt ontzettend van. En mijn ouders waren ook al niet van plan om er eentje te kopen. Ik was dus maar wat blij toen een van mijn vrienden me erop wees dat ik via het bedrijf Polderscooter heel erg makkelijk kon kiezen voor een scooter leasen.

  • 80 modellen
  • Geen afsluit- of administratiekosten
  • Snel alles geregeld

Ik ben toen eens gaan kijken op de website van de Polderscooter. Je kunt hier een heleboel informatie vinden en natuurlijk kun je hier het hele proces voor een scooter leasen ook meteen in gang zetten. In eerste instantie dacht ik dat een scooter leasen misschien wel te lastig zou zijn, maar via de Polderscooter is dat absoluut niet het geval.

Snel een scooter leasen

Toen ik er eenmaal achter was dat een scooter leasen zo makkelijk was, wilde ik het natuurlijk zo snel mogelijk regelen. Gelukkig kan dat bij de Polderscooter. Een scooter leasen begint allemaal met het invullen van het formulier op de website. Er staat hier heel erg duidelijk aangegeven welke informatie ze allemaal van je nodig hebben. Je krijgt dan al snel een offerte per post opgestuurd. Er zijn natuurlijk een aantal keuzes die je moet maken voor een scooter leasen. Ten eerste welke scooter leasen je wilt. Ze hebben meer dan 80 modellen bij dit bedrijf. Je kunt hier op de website natuurlijk meer informatie over vinden. Daarnaast heb je ook verschillende afbetalingstermijnen. Afhankelijk van hoeveel geld per maand je kwijt kunt, kun je hierin de beste keuze maken. Uiteraard heb ik hier samen met mijn ouders goed naar gekeken. Het is echt fantastisch dat je al kunt kiezen voor een scooter leasen voor € 10 per maand. Iedereen kan dat bedrag toch wel missen?

Op stap met mijn eigen scooter

Na het invullen van het formulier op de website en het ontvangen van de offerte voor het scooter leasen, heb ik dit ondertekend terug gestuurd en moest ik 5 werkdagen wachten voordat ze de scooter van mijn keuze op mijn naam konden zetten. Daarna was de scooter eindelijk echt van mij. Inmiddels maak ik er al een aantal maanden gebruik van en ik ben er zo blij mee! Op aanraden van zowel mijn ouders als de Polderscooter heb ik er ook een Allrisk verzekering bij genomen. Dat is wel zo verstandig met een scooter leasen. Als er namelijk ook maar iets gebeurt, dan ben ik daarvoor verzekerd. Dat is wel een prettige gedachte! Wil jij ook graag kunnen kiezen voor een scooter? Dan kan ik je echt aanraden om dit te doen via de Polderscooter. Ik heb er zelf voor gekozen om alles via de website te regelen, maar je kunt natuurlijk ook langs komen in de showroom. Het is maar net waar je de voorkeur voor hebt! Doe het vandaag nog!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn