manchetknopenonline - ManchetknopenManchetknopen staan erom bekend een sieraad te zijn voor mannen. Dit is voortgekomen uit het feit dat een man een pak draagt en een vrouw een jurk. We weten allemaal dat dat tegenwoordig helemaal niet meer standaard is en al helemaal niet vanzelfsprekend. Manchetknopen waren handig omdat deze de manchetten van de heren overhemden bij elkaar hielden. Vrouwen droegen vroeger over het algemeen jurken dus hadden niet van die knopen nodig. Manchetknopen konden vroeger al erg in prijs verschillen en de echte kenner kon de dure van de minder dure onderscheiden. Tegenwoordig zijn overhemden niet altijd voorzien van manchetten en wordt er gebruik gemaakt van ‘gewone’ kopen en dragen vrouwen juist weer vaker overhemden met manchetten. Manchetknopen zijn er nu ook speciaal voor vrouwen. Uiteraard kunnen vrouwen ook de knopen van de man dragen, maar op de website van manchetknopenonline.nl is er speciaal voor de vrouwen een extra aanbod. Manchetknopen met hartjes en glimmende stenen zijn erg favoriet. Zo heb ik mijn dochter laatste voor haar 10e verjaardag een jurkje gegeven met lange mouwen en manchetten. Het was een roze jurkje en ik heb haar toen vrije cadeaukeuze gegeven om iets uit te zoeken op manchetknopeonline.nl. Ik heb zulke goede ervaringen met deze website, dat ik het aan iedereen vertel. Zelf vind ik het altijd erg prettig om via via aan goede (web)winkels te komen. Manchetknopen met een roze hart waren uiteindelijk de keuze van mijn dochter. Ze stonden uitstekend bij haar nieuwe jurk en zo heeft ze klein sieraad aan wat toch niet al te opvallend is voor een meisje van tien jaar.

Manchetknopen veroveren de wereld

Niet alleen in Nederland maar over de hele wereld dragen mensen manchetknopen. Manchetknopen meenemen vanuit het buitenland is altijd een erg gewild cadeautje, als ik voor mijzelf mag spreken. Zelf draag ik dagelijks overhemden en jurken met manchetten, mijn ladekast ligt dan ook vol met deze bijzondere knopen. Manchetknopen uit het buitenland zijn natuurlijk erg leuk, maar de knopen op de website van manchetknopenonline.nl doen er bepaald niet aan onder. Manchetknopen zijn hier verdeeld in categorieën, zoals:

  • Bank en beurs
  • Reizen
  • Trouwen
  • Beroepen
  • Auto’s

Op deze manier kun je gemakkelijk iets vinden als je specifiek op zoek bent naar iets. Zelf was ik laatst op zoek naar knopen voor mijn zwager. Elke keer geef ik hem op zijn verjaardag hetzelfde cadeautje, maar altijd net iets anders dan het vorige jaar. Manchetknopen met letters boden uitkomst. Direct zag ik op de website waar ik moest zijn en binnen een mum van tijd had ik de juiste vonden. Ze zijn niet erg duur dus ze zijn ideaal om te geven als extra cadeautje. Ze zijn klein en subtiel, een sieraad voor elke man.

Een verborgen sieraad

Manchetten bij mannen zijn niet altijd direct zichtbaar, met name doordat er een jasje over het overhemd heen zit. Pas wanneer er iets wordt gepakt, dan gaat de mouw iets omhoog en is de manchet zichtbaar. Als daar dan een mooie manchetknoop zichtbaar is, is dat een waar sieraad. Natuurlijk maakt voor mij een horloge en een trouwring het helemaal af. Niets meer en niets minder. Omdat ik dit zelf zo leuk vind, let ik er op bij andere mensen. Het is heel speciaal om op te merken dat ook jonge jongens al overhemden met manchetten dragen en ook voor hen is er op de website van manchetknopenonline.nl uitzoek. Van vliegtuigjes tot voetballen, er is echt voor iedereen een manchetknoop. Nog beter is dat zij gebruik maken van een bedenktijd, waardoor je je aangekochte knopen altijd nog kunt ruilen voor andere.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn