Ben je op zoek naar heerlijk warme en mooie pantoffels, dan voelen jouw voeten vast wel iets voor schapenwollen pantoffels. Heb je diervriendelijkheid hoog in het vaandel staan, dan moet je ook daarvoor echt bij Shepherd zijn. Hier vind je de meest prachtige schapenwollen pantoffels, voor mannen, vrouwen en kinderen. Het hele gezin kan dus lopen op deze schapenwollen pantoffels. Ga naar de site en selecteer één van de volgende categorieën:

  • Dames
  • Heren
  • Baby’s en kinderen
  • Nieuwe collectie

Kijk ook eens onder de categorie Sale. Wie weet vind je hier uw gewenste items tegen een nog voordeligere prijs! Heb je nog vragen, dan kun je gebruik maken van de contactgegevens.

Schapenwollen pantoffels waarvan het wol komt van de Crossbreed schapen

Als koukleum vind ik het heerlijk om tijdens de wintermaanden het binnen gezellig te maken. Dat doe ik ten eerste door de thermostaat op een behaaglijke temperatuur te brengen, zodat het in huis lekker warm is. Verder vind ik het gezellig om kaarsjes aan te steken, zodat er een prettig sfeerlicht ontstaat. Ook mogen mijn pantoffels niet ontbreken. Ik kan het in huis nog zo warm stoken, als ik mijn pantoffels niet aan heb, dan heb ik het alsnog koud. Mijn voeten koelen enorm snel af. Je zult mij dan ook zelden met blote voeten aantreffen. Tijdens echt warme zomerdagen wil ik nog weleens zonder sokken naar buiten gaan, maar normaal gesproken hou ik mijn sokken lekker aan. Er zijn weleens dagen waarop ik uit gemakzucht even de slippers aantrek, maar eenmaal buiten krijg ik dan onmiddellijk koude pijnscheuten door mijn voeten heen. Dat maakt dat ik dan alsnog snel naar binnen schiet om mijn voeten in te pakken. Ik vind het belangrijk dat pantoffels aan mijn wensen voldoen. Zo wil ik graag dat ze mijn gehele voeten omsluiten, zodat de warmte lekker binnen kan blijven. Het valt soms nog niet mee om deze artikelen te vinden die voldoen aan hoge (kwaliteits)eisen én de potentie hebben om je nieuwe favoriete pantoffels te kunnen worden. Toch is ook wat dit betreft een kwestie van weten waar je terecht kunt voor deze items. Ga bijvoorbeeld naar de website Shepherd-pantoffels.nl. Daar hebben ze heerlijk warme schapenwollen pantoffels. Deze prachtige schapenwollen pantoffels zijn eigenlijk een musthave voor iedereen die snel last heeft van koude voeten, maar er tegelijkertijd ook stijlvol bij wil lopen. De schapenwollen pantoffels zijn niet gemaakt van de schapen die er in ons land rondlopen, maar van schapen die wonen, grazen en leven in Australië. Dat is natuurlijk wel een eindje hier vandaan, maar het heeft een bijzondere reden waarom de Shepherd schapenwollen pantoffels juist gemaakt worden van het wol van deze schapen. De schapen die worden gebruikt, zijn van het ras Crossbreed. Ze worden op een uiterst diervriendelijke manier gehouden en ook het verkrijgen van de wol gaat op een zeer diervriendelijke wijze. Al deze schapen leven in vrijheid, waardoor ze een goed leven hebben. Dat is natuurlijk erg fijn om te weten wanneer je overweegt om deze schapenwollen pantoffels aan te schaffen.

Ook de fysieke winkel is te bezoeken

Wil je graag meer weten over deze prachtige pantoffels, ga dan naar de website. Hier vind je veel informatie over de herkomst, maar ook uitleg over hoe een pantoffel is opgebouwd en waar het precies uit bestaat. Overigens kun je ook gewoon naar Ootmarsum komen om daar de fysieke winkel te bezoeken. Online bestellen is dus niet de enige optie die u heeft. Ter plaatse zal een medewerker van Shepherd jou graag van dienst willen zijn. Stel gerust al je vragen aan deze vriendelijke medewerker.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn