Opticiens hoeven zich geen zorgen maken over de toekomst en de kansen voor opticiens zijn groot. De vraag naar brillen en lezen blijft toenemen. Brillen zijn afgelopen jaren niet meer weg te denken uit de maatschappij. Het is een mode item, onderdeel van de kledingstijl en zelfs mensen zonder slecht zicht dragen brillen. De trends vernieuwen en opticiens sluiten zich daarin moeiteloos aan. De glazen worden steeds dunner en lichter. Ze worden tevens gezien van een kraswerende laag en ontspiegeling, zodat je scherper ziet. De vele mogelijkheden in brillen blijven toenemen. Met een multifocale bril kun je voor dichtbij en veraf kijken. Er is dan geen overgang tussen het leesgedeelte en het gedeelte voor ver af. Er bestaan ook speciale brillen voor de computer, nachtbrillen of een zonnebril op sterkte. Brillen op maat worden inmiddels aangeboden en in de verwachting ligt dat op den duur onderdelen of monturen 3D geprint kunnen worden. Vroom en Nobbe Opticiens is een innovatieve opticien die meegaat met de nieuwe trends. In het uitgebreide assortiment worden allerlei brillen aangeboden en is er altijd één die goed past bij de vorm van je gezicht. Ze zijn gespecialiseerd in merkmonturen in Amsterdam en bieden ook daarin allerlei mogelijkheden. Met kundig advies en oog voor de detail slagen zowel mannen als vrouwen gegarandeerd bij deze opticien.

Collectie merkmonturen in Amsterdam

De merkmonturen bij Vroom en Nobbe opticiens zijn eindeloos en gevarieerd. De volgende merkmonturen in Amsterdam zijn bij deze opticien te vinden:

  • Gucci.
  • Michael Kors.
  • Carter Bond.
  • Davidoff.
  • Ray-Ban.
  • Liu Jo.
  • Jaguar.
  • Valentiono.
  • Swarovski.
  • Sophia Loren.

Zoals je ziet is er voor iedere klant wat wil als het gaat om merkmonturen in Amsterdam. Kies je voor klassiek, modern of toch iets alternatief? Op de website vroomennobbe-osdorp.nl kun je al deze mogelijkheden nogmaals rustig nalezen. De monturen bij merkmonturen in Amsterdam worden al aangeboden vanaf 20 euro per montuur. Naast al deze merken biedt het merk Ray-Ban ook een ruime collectie brillen voor kinderen. Deze brillen zijn stevig en veilig. Kinderen ervaren het op deze manier niet als een last en kunnen hun eigen gang gaan. Bij merkmonturen in Amsterdam zijn de glazen voor kinderbrillen helemaal gratis. Je betaalt alleen voor het montuur.

Verzekering

Veel mensen zijn verzekerd en ontvangen een teruggave van de zorgverzekering bij het kopen van een bril. Vroom en Nobbe Opticiens declareert direct bij alle zorgverzekeraars in Nederland. Deze teruggave wordt dan direct geregeld en je hoeft niet lang te wachten op je geld. Ze kunnen nakijken of jouw zorgverzekeraar dekking biedt voor het aanschaffen van de merkmonturen in Amsterdam. Dus ben je toe aan een bril en ben je benieuwd naar de merkmonturen in Amsterdam? Kom dan langs bij Vroom en Nobbe Opticiens en bekijk de merkmonturen in Amsterdam. Je ogen worden gemeten door een gediplomeerd opticien. Daarnaast helpen de adviseurs om voor jou de juiste keuze te maken. Je vindt precies waar je naar op zoek bent en wat perfect bij jou past. Heb je nog meer vragen of wil je een vrijblijvend gesprek? Je kunt altijd een afspraak maken. Neem contact op via de website, e-mail naar vroomennobbeosdorp@gmail.com of je kunt bellen naar 020-6198683. Uiteraard ben je ook welkom in de winkel en is een vrijblijvend bezoekje de moeite waard. Vroom en Nobbe Opticiens zijn van dinsdag tot en met zaterdag open van 09:30 tot 17:30. Op maandag is dit van 13:00 tot 17:30. Voel je welkom en kom eens kijken bij deze opticien, gevestigd aan het Osdorpplein 628 te Amsterdam. Wie weet loop jij binnenkort met een van de merkmonturen uit Amsterdam rond!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn