Op de website offective.nl kunt u een boekhoudpakket bestellen. Steeds meer mensen stappen over naar online boekhouding. Dit heeft te maken met de digitalisering. Middels een online boekhoudprogramma heeft u de mogelijkheid om waar u ook maar bent, uw boekhouding bij te houden. Het is een veilig en zeer gebruiksvriendelijk programma. Ik heb mijn eigen bedrijf en ik heb ook een boekhouder in dienst. Veel boekhouding stond nog op papier. Mijn boekhouder heeft voorgesteld om alles te digitaliseren. Internet vergaat niet, maar papier wel. Ik gaf aan dat ik dit een goed idee vond en ik heb hem de vrijheid gegeven om te zoeken naar een boekhoudpakket. Hier had hij al over nagedacht. Hij werkt al lange tijd als boekhouder en heeft dus ook al meerdere pakketten uitgeprobeerd. Zijn voorkeur ging direct uit naar het offective boekhoudpakket. Deze is te bestellen via de website van offective. In dit artikel wordt dieper ingegaan op dit pakket. Ik noem wat voordelen van het online boekhoudpakket en ook zal ik dieper ingaan op de ervaring van mijn boekhouder met dit pakket.

Boekhoudpakket van offective

Een groot voordeel van het boekhoudpakket van offective is dat je deze gratis kunt uitproberen. Zo kun je zelf ervaren of het pakket bij je past en of je het mogelijk wilt bestellen. ls ook in de eerste alinea verteld. Het gehele offective-pakket bestaat uit modules. Dit zijn er in totaal elf. Het boekhoudpakket is er slechts één van. Daarnaast is het offective boekhoudpakket erg prettig ingericht. Als je inlogt op de pagina van offective, dan zie je een heel groot dashboard. Dit is zo overzichtelijk en duidelijk dat al veel mensen voor het pakket hebben gekozen. Ook voor boekhouders die alleen gewend zijn om de boekhouding op papier uit te voeren, is dit een ideale optie. Het team van offective neemt graag de tijd voor al uw vragen. Een laatste voordeel is het feit dat gegevens slechts één keer ingevuld hoeven worden. Zo worden ingevulde boekhoudcijfers automatisch verwerkt in de andere modules en andersom. Dit bespaart u een hele hoop tijd.

Onze ervaring

Zelf heb ik ook het boekhoudpakket besteld voor mijn boekhouder. Hij is er handiger mee dan ik. Wel heeft hij mij eerst overtuigd waarom we voor dit pakket zouden moeten kiezen. Een boekhoudpakket bestellen gaat erg gemakkelijk. Op de website kun je het bestellen. Als je het prettig vind, dan is het ook mogelijk om vragen te stellen aan de medewerkers van offective. Dit kan via de helpdesk. De helpdesk vind je op de website van offective. Ook vind je op de website de prijs van een boekhoudpakket. Een boekhoudpakket kan zelfs voor dertig dagen gratis uitgeprobeerd worden. Heeft u ook interesse in het bestellen van een online boekhoudpakket? Neem snel eens een kijkje op de website van offective. Op hun website staat ook nog een blog. Hier worden artikelen en filmpjes geplaatst door de medewerkers van offective. In deze foto’s en filmpjes worden tips gegeven. Hieronder volgende contactgegevens van offective.

  • E-mail: helpdesk@offective.nl
  • Telefoon: +31(0)180-701064
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn