Toen wij vorige maand hoorden dat onze beste vrienden binnenkort de sleutel van hun nieuwe huis zouden krijgen, leek het ons een leuk idee om een huisnummerbord cadeau te geven. Wij vinden het namelijk heel erg leuk dat zij eindelijk een huis hebben weten te vinden en omdat wij hen graag iets leuks wilden geven, zijn wij gaan kijken waar wij een mooi huisnummerbord konden vinden. Wij hebben daarom bij diverse winkels bij ons in de buurt geïnformeerd om te zien of wij daar een huisnummerbord konden kopen, mar dat bleek niet zo te zijn. Als het al mogelijk was dan vroegen deze mensen daar echt een fortuin voor en dat was ons wel een beetje teveel van het goede. Wij zijn daarom op het internet gaan zoeken. Dit was voor ons ook veel makkelijker want als wij het bordje gewoon bezorgd kregen, dan hoefden wij ook niet naar een winkel om het op te halen. Wij hebben even gekeken waar wij ons het beste konden laten helpen en zo kwamen wij terecht op de site van naambordjeswinkel.nl. Zoals de naam van deze site al doet vermoeden, kun je hier heel goed terecht wanneer je een huisnummerbord wilt laten maken. Wij hebben daarom meteen het aanbod bekeken en wij waren onder de indruk van alles wat wij hier konden vinden. Wij hadden niet verwacht dat er tegenwoordig zoveel mogelijkheden zijn wanneer het gaat over de productie van een huisnummerbord. Wij hebben hier dan ook al heel snel een bestelling geplaatst. 

Wij lieten hier een huisnummerbord op maat maken

Wij wilden niet alleen graag dat wij een huisnummerbord konden kopen, wij wilden er ook graag de namen van onze vrienden op laten graveren. Het is namelijk heel leuk als je een gepersonaliseerd huisnummerbord kunt geven. Voor de mensen van deze site was dat geen enkel probleem. Zij hebben ons laten weten dat wij alles konden laten graveren op het huisnummerbord wat wij maar wilden. Wij konden er zelfs afbeeldingen en logo’s op laten graveren. Dat was in ons geval niet nodig omdat onze vrienden geen bedrijf of iets dergelijks hebben, maar het is altijd leuk om te weten wat een bedrijf allemaal aan mogelijkheden biedt. Wij hebben uiteindelijk een mooi huisnummerbord besteld via deze pagina en wij kregen te horen dat wij ons bord al binnen een paar dagen thuis konden verwachten. Dat was precies wat wij gehoopt hadden want wij wilden het cadeau graag geven wanneer zij hun housewarming feestje zouden geven. Dankzij de mensen van naambordjeswinkel kregen wij onze bestelling precies op tijd in huis. 

Wij zijn zeer tevreden over onze bestelling

Wij kijken terug op een heel fijne samenwerking met dit bedrijf. Men heeft ons heel goed geholpen en wij hebben een heel mooi product mogen ontvangen. Kortom:

  • Wij zijn zeer tevreden over de service van dit bedrijf
  • Wij konden hier voor een goede prijs een bordje laten maken 
  • Wij hadden ons bordje binnen een mum van tijd in huis 

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden even op de site van dit bedrijf. Het adres is naambordjeswinkel.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn