Of je nu tijdelijk een opslagruimte in Oosterhout nodig hebt of permanent, bij easybox ben je sowieso aan het goede adres. Daar beschikken ze over meerdere terreinen in heel Nederland, waar ze allerlei opbergboxen aanbieden in diverse formaten. Je kunt er zowel terecht met slechts enkele verhuisdozen en wat kleinmeubelen als met een volledige inboedel. Het maakt echt niet uit hoeveel je wilt opslaan, zolang het maar voor minimaal een maand is. Je gaat bij deze opslagruimte in Oosterhout een heel flexibel abonnement aan, dat je elke maand kunt opzeggen. Ideaal dus voor mensen die slechts enkele maanden hun spullen moeten opslaan, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing. Het fijne er aan is echter ook dat als je na verloop van tijd wat spullen wilt toevoegen of juist mee naar huis nemen dat je dan van formaat kunt wijzigen. Je kunt dan heel eenvoudig je abonnement omzetten naar een variant met een grotere of kleinere box, waardoor je al je spullen kwijt kunt en niet teveel betaalt. Welk formaat opslagruimte in Oosterhout je precies nodig hebt kun je het beste even op hun website checken. Daar staat namelijk een uitgebreid overzicht met alle boxen die ze beschikbaar hebben, inclusief het formaat ervan. Met de handige 3D-tekeningen kun je gemakkelijk inschatten welke box je nodig hebt, want dat ka lastig zijn als je alleen het vloeroppervlak weet. Veel mensen weten aan de hand daarvan echt niet welke opslagruimte in Oosterhout ze moeten kiezen en hoeveel daar in past. Met de tekeningen zie je hoeveel er in past, en als je dat vergelijkt met jouw spullen dan wordt het makkelijk kiezen.

Opslagruimte in Oosterhout met 24/7 toegang

Het fijne aan de opslagruimte in Oosterhout van easybox is dat je er te allen tijde in kunt. Je krijgt een code van de betreffende gang waar jouw opslagbox zich bevindt, en bovendien een eigen slot op je box. Deze open je met je eigen sleutel. Er zit dus een dubbele beveiliging op, want mensen moeten eerst de code gebruiken om de betreffende gang op de komen, en hebben daarna de sleutel van jouw super sterke slot nodig. Je spullen staan er dus super veilig, maar dat is nog niet alles. Bij easybox geniet je namelijk van alle volgende voordelen:

  • Je spullen staan volledig droog
  • Je spullen staan er verwarmd (in de winter)
  • Je huurcontract is zeer flexibel
  • Je hebt 24/7 toegang tot jouw box, dus wanneer je maar wilt
  • Er zijn boxen in elk formaat en voor elk budget

Uiteraard is het terrein van deze opslagruimte in Oosterhout gemakkelijk te bereiken en kun je er ook met grote vervoermiddelen parkeren, ideaal voor als je aan het verhuizen bent.

Wile je meer informatie over deze opslagruimtes?

Heb je interesse in deze opslagruimte in Oosterhout? Vraag dan via de website van easybox gemakkelijk een offerte aan voor het formaat box dat je nodig hebt. Je ontvangt deze super snel, en kunt dus al binnen enkele dagen al je spullen daar hebben opgeslagen. Dit natuurlijk mits het betreffende formaat beschikbaar is. Zo niet, dan zul je moeten kiezen voor een iets groter of kleiner formaat opslagruimte in Oosterhout. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn