Op het gebied van trouwfotografie is er een ontzettend groot aanbod. Het is dan ook moeilijk om uit al die verschillende trouwfotografen een goede keus te maken. Veel mensen nemen genoegen met een trouwfotograaf met een aantal jaren ervaring, een prima portfolio en een leuk stijltje. Maar als je op zoek bent naar bruidsfotografie met echt een bijzonder tintje dan moet je bij For Love we Live zijn (https://forlovewelive.com.) For Love we Live is het bedrijf van Steef en Lucy, beiden trouwfotograaf. Ze zijn als koppel in te zetten op bruiloften en als je hen inhuurt weet je zeker dat je de meest prachtige foto’s aan je bruiloft overhoudt. Hun stijl is namelijk ontzettend uniek. Eigenlijk een beetje dromerig, en bijna sprookjesachtig mooi. Steef en Lucy hebben al een jarenlange ervaring in het fotograferen van bruiloften en dat zie je aan hun portfolio. Wat hun foto’s zo mooi maakt is dat ze ontzettend goed zijn in het spelen met licht. Ze weten de koppels steeds precies zo te vangen dat de lichtval het beeld nóg mooier maakt, en dat is als je het mij vraagt precies de reden waarom je een trouwfotograaf zou moeten inhuren. Iedereen kan foto’s maken, maar het is echt een kunst om dat zo te doen dat de beelden spreken en een mooie sfeer uitstralen. Steef en Lucy van For Love we Live hebben dat volledig onder de knie. Als jij en je (toekomstige) partner op zoek zijn naar een trouwfotograaf die de fijne kneepjes van het vak beheerst en oog heeft voor de mooie lichtval, zou ik zeker gaan voor Steef en Lucy van For Love we Live.

Een trouwfotograaf met passie voor het vak

Steef en Lucy zijn niet zomaar in het vak gerold. Ze hebben als trouwfotograaf allebei een passie voor bruidsfotografie en het feit dat ze dit met zijn tweeën kunnen doen versterkt de liefde voor het vak ook nog eens. Ze prijzen zich gelukkig dat ze van hun hobby hun werk hebben mogen maken en dat samen als koppel kunnen uitvoeren. Met veel liefde leggen ze dan ook alle momenten op jullie trouwdag vast, hierbij kun je denken aan:
  • Hoe beide partners zich omkleden en klaarmaken voor de grote dag.
  • Wanneer de ene partner de ander ‘s ochtends ophaalt.
  • De officiële ceremonie.
  • Het diner of de lunch voor iedereen.
  • Het daaropvolgende feest.
  • En natuurlijk een losse bruidsshoot ergens tussen de activiteiten in.
Steef en Lucy zijn als trouwfotograaf de hele dag aanwezig om al deze momenten op beeld vast te leggen. Ze schieten op een bruiloft gemiddeld zo’n 2000 beelden, welke ze achteraf zelf uitdunnen tot een mooie selectie, die ze bewerkt en al naar jullie sturen, desgewenst in een album.

Rauwe en oprechte verhalen op beeld

Steef en Lucy zijn dol op hun werk als trouwfotograaf omdat ze enorm houden van het vertellen van een verhaal op beeld. Hun stijltje is rauw en oprecht te noemen, zonder poespas maar boordevol emotie. Ze werken creatief en onderzoekend en dat levert altijd unieke beelden op. Als trouwfotograaf koppel zijn de dan ook een zeer goede keus voor jullie bruiloft!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn