Voor grotere bedrijven zijn perscontainers een ideale oplossing voor het verwerken van de afvalstroom waar zij dagelijks mee te maken krijgen. Dit is toch voor veel ondernemingen een punt van aandacht, zij zitten er toch vaak wat mee in hun maag hoe zij het punt van het afval dat zij creëren nu het best op kunnen lossen. Natuurlijk zou het ideale scenario zijn dat jij zo min mogelijk vuilnis weet te creëren, maar dit lukt nu eenmaal vaak gewoonweg niet omdat je afhankelijk bent van hoe jouw leveranciers artikelen verpakken en aan jou aanleveren. Je kunt dus zelf de afvalhoeveelheid niet zomaar verminderen, maar je kunt wel kiezen voor het gebruik van perscontainers. Dit is een handigere oplossing dan het gebruik maken van gewone containers. Natuurlijk hoef jij voor je bedrijf geen gebruik te maken van de standaard grijze container van de gemeente, maar kun je grote afvalcontainers laten komen. Daar kun je al heel wat vuilniszakken vol in kwijt. Maar toch is dit nog niet altijd groot genoeg. Bovendien hebben deze containers ook wat nadelen, zo kan er een nare geur uit komen en ze nemen vaak ook veel ruimte in. Met goede perscontainers heb je hier geen last van.

Perscontainers zijn efficiënt

Met perscontainers heb je in de eerste plaats al het voordeel dat ze afgesloten zijn en daardoor geen vervelende geurtjes veroorzaken. Dat is natuurlijk al een groot pluspunt ten opzichte van de andere varianten. Maar het grootste pluspunt is natuurlijk het persmechanisme dat er in zit. Waar je bij gewone afvalcontainers altijd de zak er zo in gooit, gaat er bij deze variant een perssysteem aan het werk zodra jij de container gebruikt. Deze drukt het afval platter en perst ook lucht er uit. Daardoor gaat er minder ruimte verloren en kun je in perscontainers dus veel meer volle vuilniszakken kwijt dan in de standaard exemplaren. Dat levert weer een aantal voordelen op. In de eerste plaats natuurlijk voor jezelf, je kunt gewoon veel meer er in kwijt en je hebt dus niet zo’n heel grote container nodig. Een ander voordeel is het transport. Doordat er niet langer meer lucht vervoerd wordt, hoeft je perscontainer veel minder vaak geleegd te worden en dat scheelt weer transportkosten. Uiteraard is dit ook voor het milieu gunstig, want hoe minder vaak de vrachtwagen hoeft te rijden, hoe minder brandstof er verbruikt wordt en hoe minder uitstoot er in de natuur terecht komt. Dit zijn dus goede redenen om voor perscontainers te kiezen.

Verschillende mogelijkheden bij Afvalperscontainer.nl

Kies jij echter voor een van de perscontainers van Afvalperscontainer.nl, dan komt daar nog het voordeel van de automatische volmelding bij. Hun containers zijn namelijk uitgerust met een melder die zelf doorgeeft wanneer de container vol zit en geleegd moet worden. Zo rijdt de vrachtwagen hiervoor nooit zonder reden en hoef je het ook niet zelf in de gaten te houden. Kies ji voor een van de perscontainers van Afvalperscontainer.nl, dan profiteer je dus van:

  • automatische melding dat hij vol zit
  • geen overlast van nare geurtjes
  • minder transportkosten en minder milieubelasting
  • effectievere opslag van jouw afval

Klinkt dit aantrekkelijk? Weet dan dat zij veel verschillende opties hiervoor bieden. Je hoeft niet per se een groot bedrijf te zijn om hier gebruik van te kunnen maken. Zij bieden dit type containers in verschillende afmetingen aan, kleine varianten zijn bij hen te krijgen, maar juist ook heel grote. Zo hebben zij voor iedere situatie een geschikt exemplaar te bieden. Wil je meer weten over de mogelijkheden, kijk dan eens op Afvalperscontainer.nl of neem contact met hen op voor de mogelijkheden die zij bieden op het gebied van perscontainers.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn