Het is inmiddels november en dat betekent dat het weekend van de black Friday al weer bijna voor de deur staat. In het laatste weekend van november viert men in de Verenigde Staten namelijk de zogenaamde black Friday. Deze feestdag volgt op het feest van Thanksgiving. Waar men tijdens het feest van Thanksgiving vooral bezig is met dankbaar zijn voor wat men heeft, is het tijdens black Friday vooral zaak om alles wat je nog niet hebt zo goedkoop in de wacht te slepen. Daar kun je dan tijdens het volgende Thanksgivingsfeest weer dankbaar voor zijn. Hoewel we hier in Nederland niet aan Thanksgiving doen, is de black Friday wel komen overwaaien. Wij nuchtere Nederlanders doen het nog niet zo gek als de Amerikanen, want we houden het nog beschaafd. Maar je kunt als consument tijdens dit weekend wel enorme kortingen scoren. Het is dan ook heel goed om uitgaven uit te stellen tot het einde van november. Je kunt van immers profiteren van de black Friday kortingen. Omdat er nogal wat winkels mee doen aan de black Friday, is het handig om bijvoorbeeld via een site als black-fridaykorting.nl te kijken van welke black Friday kortingen jij zoal kunt profiteren. In plaats van dat je iedere winkel individueel afgaat om te kijken of er nog leuke black Friday kortingen te vergeven zijn, kun je via deze ene site meteen ontdekken van welke black Friday kortingen je gebruik kunt maken en bij welke winkels. Er zijn dan ook tal van verschillende winkels aangesloten bij deze website. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Asos
  • MediaMarkt
  • CoolBLue
  • Hema

Dus als je begin november een product in gedachten hebt, je wil bijvoorbeeld een nieuwe TV, dan is het verstandig om even een paar weken te wachten, zodat de TV in het black Friday weekend met een flinke korting gekocht kan worden. Het zijn immers vooral de grote aankopen die maken dat een korting ook echt verschil maakt. Als je een paar sokken koopt van een tientje met 40$ korting, dan bespaar je maar liefst 4 euro. Maar als je een mooie nieuwe 4K TV koopt van 1000 euro met 40% korting, dan hakt de korting er flink in natuurlijk. Van het geld dat je bespaart kun je bij wijze van spreken een last minute vakantie naar Griekenland boeken. Die zijn vaak zo rond de 399 euro en dat is precies het bedrag dat je bespaart. Maar uiteraard is het maar net wat je nodig hebt of gewoon graag wil kopen. Punt is dat je via black-fridaykorting.nl makkelijk de leukste black Friday kortingen in de gaten kunt houden.

Surf naar black-fridaykorting.nl voor de leukste black Friday kortingen

Het kan ook zijn dat je niet per se iets nodig hebt, maar toch nieuwsgierig bent naar wat er zoal te krijgen tijdens dit kortingsweekend. Via de site van black-fridaykorting.nl kun je dus snel even kijken wat er zoal met black Friday kortingen wordt aangeboden en wellicht zit er dan iets tussen dat je wel kan gebruiken.

Houd de site goed in de gaten

Niet alle winkels publiceren hun deals op hetzelfde moment. Dus houd de site voorafgaand aan black Friday goed in de gaten om te kijken or er nog leuke deals zijn bijgekomen.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn