Een betonnen vloer is tegenwoordig erg populair, want men lijkt wel een beetje klaar te zijn met de standaard houten vloeren. Net zoals men vroeger helemaal klaar was met tapijt en massaal overstapte op hout, parket laminaat en PVC, lijkt het nu de betonvloer te zijn die aan een opmars bezig is. Hoewel de houten vloeren nog niet zijn verdwenen en de meeste huishoudens deze vloersoort in huis hebben, is er wel een nieuwe trend zichtbaar. De kans dat hout net als tapijt helemaal verdwijnt, is niet zo groot, want hout, in tegenstelling tot tapijt, is gewoon een praktische en stijlvolle vloersoort. Daarnaast is niet iedereen gecharmeerd van beton, dus het blijft allemaal een kwestie van smaak. Veel mensen kiezen ook liever voor hout, omdat beton koud aanvoelt. Hout voelt niet direct veel warmer aan, maar gevoelsmatig is beton toch een stuk killer. Daarom is het goed om te weten dat je ook kunt kiezen voor een betonvloer met vloerverwarming. Je hebt in dat geval natuurlijk sowieso geen last meer van koude voeten. Dankzij de betonvloer met vloerverwarming heb je comfortabel warme voeten als je op sokken door je woning wandelt. Je kunt dus tegelijk genieten van een mooie moderne uitstraling dankzij de betonvloer en een comfortabel gevoel dankzij de vloerverwarming. Qua betonvloer met vloerverwarming heb je ook genoeg keuze. Als je op de site kijkt van willemdesignvloeren.nl, dan zie je meteen wat voor moois je zoal in je woning zou kunnen krijgen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een echte gevlinderde betonvloer met vloerverwarming, maar je kunt ook kiezen voor een betonlook vloer. De vloer kan in de woonkamer, maar je kunt natuurlijk ook een betonvloer met vloerverwarming kwijt in de badkamer of in het toilet. Teven kun je via willemdesignvloeren.nl een betonnen vloer bestellen voor:

  • Het terras
  • De wanden in je woning
  • De oprit

De toepassingen voor deze vloeren zijn uiteraard wat traditioneler, maar de betonvoer met vloerverwarming is uiteraard ietwat revolutionairder. Je kunt op de site van willemdesignvloeren.nl in ieder geval terecht voor inspiratie. En als je op zoek bent naar een vloer van beton en deze wil laten storten, dan ben je bij willemdesignvloeren.nl uiteraard aan het juiste adres. Dus als je nog niet helemaal zeker bent over waar je voor jouw woning voor moet kiezen, dan is het altijd een goed idee om even op je gemak de website te bekijken. Je kunt dan rustig wennen aan het idee en er vervolgens nog een nachtje of 2 over slapen. En als het idee je dan meer en meer bevalt, dan kun je contact opnemen met Willem Designvloeren voor verdere informatie over te volgen stappen.

Bestel jouw betonvloer met vloerverwarming bij willemdesignvloeren.nl

Als je overtuigt bent, dan kun je de betonvloer met vloerverwarming gaan bestellen. Je kunt in overleg met Willen Designvloeren kijken wat de mogelijkheden zijn en of vloerverwarming mogelijk is in jouw woning. Daarna kun je overgaan tot actie en de betonvloer bestellen. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Willen Design vloeren

Mocht je nog twijfelen, dan kun je voor verdere informatie over het heel proces van het leggen van de vloeren contact opnemen met Willem Designvloeren.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn