Wil jij uit eten in Utrecht? Kom dan langs bij deKleineBaron. Een gezellig restaurant aan de Sweden van Zuylenweg. Op de website, https://www.dekleinebaron.nl/, kun je direct reserveren en vind je ook de uitgebreide menukaart. Je kunt op heel veel plaatsen uit eten in Utrecht, maar dit gezellige restaurant heeft alles wat je nodig hebt:

  • Lekker eten voor goede prijzen
  • Allergenen duidelijk aangegeven
  • Eerlijke, lokale producten
  • Terras bij het Julianapark
  • Eenvoudig te bereiken

Je gaat uit eten in Utrecht omdat je wilt genieten. In bovenstaand restaurant krijg je daartoe heerlijke maaltijden voorgeschoteld. Op het menu staan onder meer verrukkelijke burgers, sappige spareribs en romige toetjes. De kaart is uitgebreid, maar men besteed vooral aandacht aan kwaliteit. Staat er dus iets lekkers op de kaart, dan weet je zeker dat je ervan zult genieten! Verder staan alle allergenen duidelijk aangegeven. Het komt regelmatig voor dat je uit eten gaat in Utrecht en dat de bediening niet precies weet welke gerechten wel of niet geschikt zijn. Dat kan tot vervelende situaties leiden. In dit restaurant probeert men zo goed mogelijk rekening te houden met bijzondere situaties. Zorg wel dat je serieuze allergenen vooraf doorgeeft, zodat de keuken daar rekening mee kan houden. Houd ook zelf in oogje in het zeil! Zo kun je met al je vrienden uit eten in Utrecht, ongeacht hun allergieën! Tot slot vind je in dit restaurant met name lokale producten, die op een eerlijke manier zijn verkregen. Zo weet je zeker dat je altijd verse groente eet en dat er gezond vlees op tafel staat. Ben je benieuwd naar de menukaart, of wil je een tafeltje reserveren? Neem dan contact op via de eerdergenoemde link. Je kunt bellen tijdens openingstijden, maar je kunt ook een berichtje achterlaten op het e-mailadres. Ook is het mogelijk om digitaal een tafel te regelen. Kies een datum, het aantal personen en een tijd en je krijgt direct te zien wat de mogelijkheden zijn!

Uit eten Utrecht: heerlijk in de zon

Wat is er lekkerder dan eten in een sfeervol restaurant? Lekker buiten zitten natuurlijk! Ga je uit eten in Utrecht, dan heb je altijd iets om naar te kijken. Het terras van het restaurant is gelegen aan de zijde van het Julianapark. Het is dus in de eerste plaats lekker rustig, maar toch valt er van alles te beleven. Een laatste voordeel van deze dinergelegenheid is dat hij heel eenvoudig te bereiken is, zowel met de auto als met openbaar vervoer. Je hoeft je dus geen zorgen te maken: je bent altijd op tijd om je afspraak te halen! Wil jij ook heerlijk uit eten in Utrecht? Kom dan snel langs en reserveer een tafeltje. Bij grotere groepen is er ook de mogelijkheid voor een vast menu, zodat iedereen snel bediend kan worden. Heb je een specifieke vraag over het restaurant of de werkwijze van het personeel? Dan kun je altijd even bellen. Je wordt snel en professioneel te woord gestaan.

Een High Tea of lunch

Wil je uit eten in Utrecht, maar is het nog een beetje vroeg? Je kunt ook langskomen voor een gezellige High Tea of een heerlijke lunch. Zo kun je gezellig genieten van de stad, zonder dat daar direct een volledige maaltijd aan vastzit. Op de website vind je de verschillende menukaarten, zodat je vooraf kunt bekijken wat je precies kunt bestellen. De High Tea is erg populair voor feestjes of bedrijfsuitjes. Wil je weten wat er precies geserveerd wordt, of wil je een allergie doorgeven? Neem dan snel contact op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn