ponyparkcity - KindervakantieHebt u nog geen enkel idee waar u naar toe moet met uw jonge kinderen? Zoals u misschien wel weet is het niet ideaal om met uw jonge kinderen ver te gaan reizen. Ze zitten helemaal niet te wachten op verre stranden, kinderen die ze nauwelijks kunnen verstaan en al helemaal niet op lange autoreizen. Kies daarom voor een kindervakantie in Overijssel. Want daar is ponypark Slagharen. Wilt u graag een leuke kindervakantie waar u ook tijd voor uzelf hebt omdat uw kinderen de hele dag aan het spelen zijn? In een vertrouwd gebied waar onze werknemers de zorg van uw kind graag een middagje op ze nemen? Dan kunt u bij ons een leuke kindervakantie boeken. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Kijkt u dan eens op onze website want daar vindt u nog veel meer informatie over de diverse activiteiten die u kunt ondernemen als u graag een kindervakantie wilt boeken bij ons. Aangezien het niet al te ver rijden is zullen uw kinderen niet gaan jammeren. Daarnaast is het in Nederland vanaf de lente tot aan de herfst erg warm. Dat komt mede door de zogenaamde global warming. We kunnen de zomers zo langzamerhand vergelijken met de temperaturen zoals die in Bordeaux worden bereikt. Dat liegt er niet om en daarom hebben we vaak mooie droge en hete zomers. Prima land om op vakantie te gaan en al helemaal een uitstekend land om uw kindervakantie in door te brengen. Wist u dat u bij ons een pony krijgt om te verzorgen? We hebben namelijk de grootste ponystal in heel Europa! Met meer dan 200 beschikbare pony’s zult u uw kinderen nauwelijks meer zien. Als u een huisje bij ons boekt om uw kindervakantie in door te brengen dan krijgt u er in ieder geval een verzorgpony bij. Uw kinderen kunnen elke dag de pony te eten geven, zijn haren kammen en er onder begeleiding ritjes op maken zodat ze over het grote terrein van dit ponypark kunnen paraderen. Houden uw kinderen eigenlijk niet zo van dieren? Dan kunt u dat ook aangeven en dan zijn we even goede vrienden. Een kindervakantie moet immers leuk zijn en we willen u niet opzadelen met een paardje. Zo is er hopelijk voor ieder wat leuks te vinden als u bij ons een kindervakantie gaat boeken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan vooral even verder!

Vier uw kindervakantie in Nederland

Waarom zou u erg ver gaan reizen met uw jonge kinderen als het enkel narigheid oplevert? Is uw kind bang om te vliegen? Dan hindert u daar niet alleen uw gezin mee, ook de overige passagiers zullen het niet waarderen als er uren achtereen een kind of baby loopt te huilen. Doet u dit uzelf niet aan maar boek een kindervakantie in Slagharen. Vanuit heel Nederland is het eenvoudig te bereiken. U hoeft niet door de Randstad of door andere drukke gebieden zodat u vrijwel niet in de file kan komen staan. Een kindervakantie hoeft niet zo uitgebreid. Wij volwassenen denken misschien dat kinderen snel verveelt zijn. Dat is bij volwassenen misschien wel zo, maar bij jonge kinderen draait het niet om u maar om het plezier dat uw kinderen beleven aan hun kindervakantie in Slagharen. Natuurlijk moet u zelf ook lekker tot rust komen. Dat gaat vast en zeker lukken in Slagharen want er is genoeg te doen voor jong en oud. Zo kunt u uw kinderen naar de verzorgpony sturen. Laat ze lekker hun pony verzorgen, laat ze ritjes maken of stuur hen naar het zwembad. Er is zoveel te doen voor hen zodat u ze de hele dag misschien niet meer ziet. Zo houdt u eindelijk tijd over om tijdens een kindervakantie uw boek uit te lezen in het zonnetje. Want u mag er wel op rekenen dat u heerlijk buiten kunt zitten in de zomer hier in Slagharen. En als het te warm wordt dan kunt u ook in het zwembad duiken! De huisjes zijn overigens goed verkoeld. Dus als het echt te heet is, dan kunt u in de middag prima in uw luxe bungalowtje zitten. Wilt u graag de omgeving verkennen? Neem dan uw fietsen mee op kindervakantie of huur ze bij onze receptie. Het is een mooie bosrijke omgeving dus het leent zich uitstekend voor uitstapjes zoals wandelingen en fietstochten.

Reserveer vandaag nog, dan weet u zeker dat er plek is

Natuurlijk wilt u niet dat u uw kinderen continu kwijt bent. Help hen daarom zo nu en dan met de verzorging van hun pony. Dat kunnen zij vast en zeker waarderen. In de avond kunt u diverse familieshows bekijken in ons theater waar het dak er letterlijk vanaf kan gaan. Deze shows hebben als thema het wilde westen en dan vooral de stripverhalen over Lucky Luke en de Daltons. Wie is hier niet mee opgegroeid? Geef deze ervaring door aan uw kinderen tijdens de kindervakantie. Uw kinderen kunnen zich verkleden als cowboy en indiaan en het is mogelijk om geschminkt te worden. Kijkt u eens op de website en laat de beelden het werk doen. We kunnen het ons nauwelijks voorstellen dat u deze aanbieding aan u voorbij laat gaan. En ook al gaat u niet in de zomervakantie voor een kindervakantie in Slagharen, misschien zien we u wel tijdens:

  • De voorjaars- of krokusvakantie,
  • Tijdens paas- of pinksterweekend
  • Of in het najaar zoals in de herfstvakantie!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn