Als je in de buurt van ‘s Hertogenbosch op zoek bent naar bijzondere woningen te koop dan zou je eens op de website van Hofstaete Makelaardij kunnen kijken. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in hele bijzondere, grote en bovendien luxe woningen in de gehele regio daar omheen. Ze zijn onder andere werkzaam in:

  • Alblasserwaard
  • Vijfheerenlanden
  • het Land van Heusden
  • Altena en de Langstraat
  • de Betuwe

Deze gehele regio staat volgens heb bekend op het unieke karakter en onderlinge verscheidenheid. Het aanbod bijzondere woningen te koop in dit gebied is ontzettend groot, en dit makelaarskantoor heeft een groot deel daarvan in eigen beheer. Het leuke aan hun werk vinden ze de grote veelzijdigheid aan woningen, niet alleen qua ligging en uiterlijk, maar ook op cultureel gebied. De verbinding tussen de drukbezette randstad en het Bourgondische Brabant is blijvend interessant, en naar wat voor woning je ook zoekt in deze regio, Hofstaete Makelaardij heeft hem. De bijzondere woningen te koop zetten gebeurt volgens een hele persoonlijke aanpak en is volgens hen altijd maatwerk. De woningen die ze aanbieden zijn namelijk doorgaans niet standaard, en dus de kopers ervan ook niet. Het zijn vaak woningen met een heel hoog prijskaartje, en dat is niet voor niets. Je vindt bij dit makelaarskantoor onder andere luxe rijksmonumenten, landelijke woningen en statige herenhuizen. Welk type woning is bij jou favoriet?

Bijzondere woningen te koop of zelf verkopen

Je kunt uiteraard zowel voor het aan- als verkopen van een bijzondere woning in deze regio terecht bij deze makelaar. Als je zoekt naar bijzondere woningen te koop omdat je zelf van plan bent iets te kopen dan kunnen ze aan de hand van jouw wensen een passende selectie voorstellen. Deze selectie kun je eerst digitaal bekijken, en wanneer er huizen tussen zitten die je graag wilt bezichtigen kun je daar een afspraak voor maken. Omdat het huizen zijn met een hoog prijskaartje is het niet ongebruikelijk dat mensen een woning meerdere malen bezichtigen alvorens ze beslissen of ze hem willen kopen of niet. Dus voel je niet verplicht direct tijdens de eerste bezichtiging de knoop door te hakken. Bijzondere woningen te koop zetten vraagt immers een andere aanpak dan standaard rijtjeshuizen op saaie locaties. Dat is dan ook precies wat hun werk naar eigen zeggen zo bijzonder maakt. Ze komen op de mooiste plekjes en mogen werken met de mooiste woningen. Wellicht zit jouw droomhuis er ook wel bij!

Een bijzondere woning laten taxeren

Uiteraard kun je ook voor een taxatie terecht bij deze makelaar. Sterker nog, als je een hele luxe, bijzondere woning wilt laten taxeren dan ben je bij hen aan het juiste adres. Door het grote aanbod bijzondere woningen te koop in hun aanbod hebben ze super veel ervaring met het taxeren ervan. Ze weten waar ze op moeten letten bij het taxeren van luxe, grote huizen, en kunnen je dus een passend advies geven met betrekking tot de vraagprijs van je woning. En als je de woning laat opnemen in hun aanbod bijzondere woningen te koop dan is de kans groot dat je snel de juiste koper treft. Deze weet deze makelaar namelijk ook te vinden, voornamelijk doordat ze zo’n mooi aanbod aan bijzondere huizen hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn