Wij hebben een paar jaar besloten dat wij onze woning graag wilden verduurzamen. Dit zou ons namelijk niet alleen heel veel geld kunnen besparen, het zou ook bijdragen aan een beter milieu. Vandaar dat wij alle mogelijkheden bekeken hebben om over te stappen op duurzame energiebronnen. Wij kwamen al heel snel op het idee om ook iets te doen met ons dak. Wij hadden namelijk gelezen dat je deze ook kunt inzetten in je strijd voor duurzaamheid. Daar hadden wij wel oren naar en dus hebben wij meteen de koe bij de horens gepakt. Wij zijn gaan kijken hoe wij een dergelijk groen dak konden laten aanleggen en wij kwamen op deze wijze terecht op de site van Simpelsedum.nl. Deze site hadden wij nog nooit eerder gezien, maar hij trok meteen onze aandacht. Je kunt namelijk aan de hand van deze pagina bekijken wat de mogelijkheden allemaal zijn. Wij zagen dat je ook een subsidie voor een groen dak kunt krijgen. Dat sprak ons natuurlijk heel erg aan. Wij hebben in de loop der jaren al tamelijk veel geld uitgegeven aan alle apparatuur en als wij een subsidie voor een groen dak kunnen krijgen, dan is dat altijd van harte welkom. Wij hebben daarom bekeken hoe wij deze subsidie voor een groen dak konden krijgen. Wij lazen dat wij daarvoor contact moesten opnemen met de mensen van SimpelSedum.nl. Dat wilden wij hoe dan ook al graag doen, want wij wilden graag weten of zij ons konden helpen om ten eerste het dak aan te leggen en ten tweede om ons te helpen om de subsidie voor een groen dak aan te vragen. Wij kregen te horen dat zij ons graag wilden helpen. Wij hebben hen daarom uitgenodigd om een keer langs te komen en zo geschiedde.

Dankzij dit bedrijf kregen wij de subsidie voor een groen dak

Toen wij de mensen van Simpelsedum.nl vroegen naar hoe wij de subsidie voor een groen dak konden krijgen, hebben zij ons uitgelegd waar wij aan moesten voldoen. Deze eisen waren niet heel moeilijk op te volgen en de volgende stap was dan ook eenvoudig te zetten. Wij konden namelijk via de mensen van dit bedrijf de subsidie voor een groen dak laten aanvragen. Dat hebben wij gedaan en wij kregen al heel snel te horen dat wij veel kans maakten op de subsidie voor een groen dak. Nog een aantal weken later kregen wij de brief in huis waarin stond dat wij inderdaad een subsidie voor een groen dak zouden krijgen. Dat was uitermate welkom want wij konden het geld goed gebruiken. Wij waren daarom ook blij dat wij zo goed zijn voorgelicht door de mensen van SimpelSedum. Deze mensen weten heel goed wat nodig is om aan de eisen te voldoen voor het krijgen van de subsidie voor een groen dak. Bovendien hebben wij een heel goed dak bij hen weten te kopen dat ons huis heel goed kan isoleren. Mocht u ook geïnteresseerd zijn in een groen dak, dan kan ik u de mensen van SimpelSedum.nl van harte aanbevelen.

Wij besparen heel veel energie

Sinds wij ons dak hebben laten aanleggen, is het ons gelukt om heel veel energie te besparen. Dat is heel prettig om te merken. Kortom:

  • wij hebben hier een heel goed dak kunnen kopen
  • wij hebben de juiste voorlichting gekregen
  • wij hebben onze subsidie weten te krijgen

Kijk voor meer informatie even op de site van dit bedrijf. Daar vindt u ook foto’s van de daken die men voor u kan maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn