Als er al een taboe zou heersten op erectiepillen dan wil ik dat bij deze meteen verbreken. Erectiepillen zijn voor mij namelijk erg belangrijk, omdat ik hiermee een gezond seksleven kan onderhouden kan presteren op de momenten dat het moet. Er wordt vaak gedacht dat erectiepillen alleen gebruikt worden door mannen boven een bepaalde leeftijd, maar ook dat is niet waar. Ik ben 26 en er is lichamelijk niets met mij aan de hand. Ik heb alleen last van prestatiedrang. Noem het faalangst desnoods, want dat werkt voor mij hetzelfde. Vroeger op school had ik hier al last van. Ik had een repetitie of overhoring en ik sloeg dicht. Ik blokkeerde mijzelf volledig en ik had moeite met mij te concentreren. Het resultaat was daardoor altijd hetzelfde. Ik faalde omdat ik bang was om te falen. Ik heb daar diverse therapieën voor gevolgd en ben in zekere mate ook over deze faalangst heen gegroeid, maar dat neemt niet weg dat het nog steeds aanwezig is. Bij mij uit het zich in de vorm van een erectieprobleem. Ik vind het lastig om mij bloot te moeten geven aan mannen en vrouwen en voel daardoor een zekere mate van druk op mijn schouders. Ik snapte het in het begin helemaal niet. Ik ben panseksueel, ik maak daar ook geen geheim van en praat daar vrij open over. Ik ben ook niet super onzeker over mijn lijf, maar het is gewoon niet perfect. Ik heb het gevoel dat wanneer ik uit de kleren moet ik continu wordt beoordeeld. Ik heb dat al als ik op het strand lig of naar een zwembad ga en het was voor mij vroeger tijdens het sporten of bij gym op school ook de reden waarom ik daar nooit onder de douche stapte. Ik heb ook dit bij mijn therapie ter sprake gebracht, maar op de één of andere manier is dit nooit echt verholpen. De onzekerheid die er bij mij komt kijken bij het moment dat ik naakt ben in bijzijn van iemand zorgt er dus voor dat ik geen volwaardige erectie kan krijgen en daar helpen de erectiepillen mij bij.

Verschillende soorten erectiepillen uitgeprobeerd

Natuurlijk kent iedereen inmiddels het bekende blauwe pilletje dat als erectiemiddel de wereld heeft veroverd. Ik ben echter voor mijzelf op ontdekkingstocht gegaan en zo op erectiepillenwinkel.nl terecht gekomen. Op de website van Erectiepillenwinkel worden erectiepillen van diverse merken verkocht en in verpakkingen met verschillende inhoud. Zo heb je al verpakkingen met slechts twee pillen, wat voor mij ideaal was om de erectiepillen uit te proberen. Ik heb de eerste keer diverse merken gekocht:

  • Senserex
  • Libodo Forca
  • Pure Power
  • Libodoman
  • King Active

Het resultaat van deze erectiepillen is bij mij wisselend geweest, maar dat komt omdat je lichaam ook op bepaalde momenten anders reageert. Het is denk ik hetzelfde als toen ik nog rookte, waarbij ik het ene merk sigaret lekkerder dan de andere. Overigens, ik kan iedereen die last heeft van erectieproblemen door overmatig roken ook de erectiepillen aanraden. Het maakt echt een wereld van verschil.

Precies de pillen die ik zocht

Ik heb dus diverse erectiemiddelen bij Erectiepillenwinkel besteld en ben, uiteraard veilig, dit gaan testen. Het is grappig om daarbij te merken dat ik, dankzij mijn erectie ook een boost in mijn zelfvertrouwen kreeg. Ik merkte dat ik ongeremder was en meer mezelf kon zijn. Het was fijn om een volwaardige erectie te ervaren en op die manier ook te ontdekken welke pillen voor mij het beste werkte. Ik bestel nu met regelmaat de erectiepillen die voor mij het beste werken en ik ben blij dat hierdoor een gezond seksleven voor mij wordt mogelijk gemaakt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn