Wilt u een Microsoft project volgen? Dan bent u bij Van Dijk computeropleidingen aan het goede adres. Het bedrijf biedt al jaren lang cursussen en dienstverlening op het gebied van ICT. Het bedrijf kiest bewust voor specialisatie en kwaliteit en biedt daarom ook een beperkte selectie van cursussen en trainingen aan. Het bedrijf is gespecialiseerd in Excel, Project, Word, Outlook en PowerPoint. 

Het bedrijf heeft als motto: leren wat u nodig heeft. Dit staat gedurende de cursussen centraal, maar ook de leerdoelen van de deelnemers. Het bedrijf kiest voor specialistisch maatwerk en persoonlijke aandacht. Om dit waar te maken kiest het bedrijf voor open inschrijvingen met een kleine groep van maximaal 6 tot 8 deelnemers. 

Microsoft project

Van Dijk computeropleidingen biedt ook een Microsoft project aan. Dit Microsoft project is een programma voor het opstellen van een project planning en het bewaken van de projectvoortgang. Het Microsoft project wordt in projecten gedefinieerd. Deze projecten worden opgedeeld in projectfasen. Vervolgens worden voor deze projectfasen activiteiten beschreven, de doorlooptijd en belangrijke mijlpalen. Het is belangrijk om in het Microsoft project een planning op te stellen voor de activiteiten en daarbij de afhankelijkheden vast te stellen. Na het opstellen van de planning wordt met behulp van het Microsoft project de voortgang bewaakt. Daarnaast voorziet het Microsoft project de functionaliteit voor het beheren van de kosten en de inzet van de medewerkers. Door het Microsoft project leert u alles wat u nodig heeft en werkt u onder begeleiding aan u eigen projectplanning. Het Microsoft project is een praktijkgerichte cursus. Deze cursus bestaat uit twee modulen:

  • Essentials en tijdsplanning
  • Verdieping en project financiën 

De modulen

Het Microsoft project bestaat dus uit twee modulen. De eerste module is bedoel voor projectleiders, projectondersteuners en leidinggevenden die de basis mogelijkheden willen leren toepassen. Het is van belang te beschikken over voorkennis van projectmanagement, Windows en excel. Er wordt klassikaal, incompany en in de vorm van individuele training les gegeven. De deelnemers ontvangen op verzoek een certificaat die als bewijs van deelname dient.

De tweede module is bedoelt voor projectleiders, projectondersteuners, teamleiders, leidinggevenden die de kennis van het Microsoft project willen uitbreiden. Het is belangrijk om de eerst module gevolgd te hebben, basiskennis over projectmanagement te beschikken en bekend te zijn met Windows en excel. Er wordt les gegeven in de vorm van incompany en individuele training. Op verzoek van de deelnemer kan er een certificaat ontvangen worden als een bewijs van deelname. 

Van Dijk computeropleidingen verzorgt door heel Nederland bij bedrijven, zorginstellingen en andere organisaties op locatie incompany excel trainingen. Maar na de training is het niet afgelopen, het bedrijf staat ook na de training voor de deelnemers klaar. De deelnemers van de basiscursus excel en de basiscursus word, kunnen een jaar lang vragen stellen over de behandelde onderwerpen. Voor alle andere cursussen gaat het om een periode van zes werken. Het bedrijf werkt samen met gemotiveerde en gespecialiseerde ZZP-ers. Dit zorgt ervoor dat de organisatie flexibel en slagvaardig is, ook zorgt dit voor kortere wachttijden voor de cursussen. 

Wilt u meer weten over het bedrijf? Neem dan gerust contact op!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn