Als je auto in de kreukels ligt en total loss is verklaard, dan wil je er natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Je hebt er immers niets meer aan, want een sloopauto is niets anders dan een hoopje blik met wielen (als de wielen er nog aan zitten). Maar het siert je oprit natuurlijk niet als er een gekreukelde bak met blik op staat en je kunt er verder ook niets mee. Het is dus zaak om er zo snel mogelijk vanaf te komen. Maar dat betekent zeker niet dat je de auto zonder meer weg moet doen, want je kunt de sloopauto verkopen. Je zult er geen miljonair van worden, want het is immers een sloopauto. Maar dankzij de Nationale Sloopauto Ophaaldienst, kun je je sloopauto verkopen en dus ontvang je er ook nog een mooie bedrag voor. Hoe hoog dat bedrag is, hangt natuurlijk af van de schade die je auto heeft opgelopen. Niet elke auto die total loss wordt verklaard is evenveel waard. Total loss betekent niets meer dan dat de reparatie te veel zou kosten voor wat je hebt. Het kopen van een nieuwe auto is in zulke gevallen een beter idee. Maar dat beteken niet dat de kapotte auto niets meer waard is. Niet alle onderdelen zijn immers kapot en niet alle onderdelen zijn niet langer bruikbaar. Een auto met een recent bouwjaar en veel onderdelen die intact zijn en gebruikt kunnen worden, levert dan ook meer op dan een auto met een minder recent bouwjaar en/of minder bruikbare onderdelen. Maar het punt is dat je sloopauto altijd nog geld oplevert. En dat is nog niet alles. Je wilt immers zo snel mogelijk van die overtollige bult met blik verlost zijn. Daar zou je dus in principe een schoonmaakbedrijf voor in willen huren. Een bedrijf gespecialiseerd in het verwijderen van auto’s. Maar als je gebruik maakt van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst en je sloopauto gaat verkopen, dan komen ze bij jou langs op een moment dat het jou uitkomt. Zij betalen jou dan meteen in contanten en nemen de auto direct mee. Je hebt er dus zelf helemaal geen omkijken naar. Je bent enkel een geldbedrag rijker en een hoopje blik armer. Dus hoewel het hebben van een sloopauto erg vervelend is en je natuurlijk liever niet in een dergelijke situatie terecht komt, is het goed om te weten dat je dus in ieder geval geen moeite hoeft te doen om je sloopauto te verkopen. Hoe makkelijk het is om je sloopauto te verkopen lees je hieronder. 

Een sloopauto verkopen doe je eenvoudig via de telefoon

Als je je sloopauto wilt verkopen, dan hoef je eigenlijk maar twee dingen te doen. Eerst kun je naar de site van sloopautoverkopen.com surfen. Daarna vind je op de site een telefoonnummer en stap 2 is het bellen met dit telefoonnummer. 

De voordelen op een rijtje

Als je kiest voor de Nationale Sloopauto Ophaaldienst, dan profiteer je ook van de nodige voordelen. Hierbij kun je denken aan: 

  • Direct in contanten uitbetaald
  • Auto wordt voor je afgemeld bij de belastingdienst
  • Ontvang meteen een vrijwaringsbewijs

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn