Als u een bestelwagen heeft die u intensief gebruikt om uw bestellingen te bezorgen, dan bent u waarschijnlijk bekend met het feit dat het niet altijd eenvoudig is om ergens een goede parkeerplek te vinden. Zeker in drukke binnensteden is het soms heel lastig om te zorgen dat u een goede parkeerplek kunt vinden en daarom laten veel bestuurders dit ook achterwege. Zij stoppen de auto even kort in de straat om de pakketten uit te laden. Dat zorgt wel dat de wagen kwetsbaar wordt en vandaar dat wij u willen uitnodigen om een keer te zien wat wij u te bieden hebben. Bij ons kunt u vele handige onderdelen voor uw wagen kopen om uw wagen beter te beschermen. Zo kunt u bijvoorbeeld een RVS sidebar op uw wagen aanbrengen. Wanneer u een RVS sidebar op uw wagen aanbrengt, zorgt u dat uw wagen veel minder kwetsbaar wordt in drukke, nauwe straten. De RVS sidebar zorgt er namelijk voor dat wanneer u bijvoorbeeld een keer per ongeluk tegen een paaltje rijdt, de klap wordt opgevangen door de RVS sidebar. Daardoor kunt u er zeker van zijn dat uw wagen niet voor vele duizenden euro’s schade oploopt. Bovendien is een RVS sidebar ook handig wanneer u een extra opstapje wilt aan de zijkant van uw wagen. Als u dan iets in de auto moet laden, kunt u even op de RVS sidebar stappen en zo eenvoudiger in de auto komen. Dat is dan ook een van de vele redenen dat veel eigenaren van een bestelbusje voor een RVS sidebar kiezen.

U kunt bij ons ook een imperiaal kopen

Als u het optimale uit uw wagen wilt halen, dan kunt u ook altijd een imperiaal kopen bij ons. Als u bij ons een imperiaal kopen komt, dan zorgt u dat u niet alleen in uw wagen veel goederen kunt herbergen, u kunt dit voortaan ook op de auto doen. Zo kunt u uw capaciteit aanzienlijk uitbreiden. U kunt bij ons een voordelige imperiaal kopen die lang mee zal gaan. U kunt bij ons een imperiaal kopen en deze zelf aanbrengen, maar wanneer u dit liever door een van onze specialisten wilt laten doen, dan kunt u dit altijd even bij ons aangeven. Wij zullen er dan alles aan doen om te zorgen dat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Kom daarom een keer naar onze site als u een imperiaal kopen of een RVS sidebar wilt bestellen. Wij hebben vele varianten beschikbaar, dus wij hopen dat wij u snel een keer ons aanbod mogen laten zien.

U kunt uw bestelling online doorgeven

Als u bij ons een bestelling wilt doen, kunt u even naar Fun4cars.nl komen surfen. Hier kunt u:

  • Bekijken welke toevoegingen wij uw auto kunnen bieden
  • Kiezen welke van deze producten het meest geschikt is voor uw wagen
  • Een bestelling doorgeven

Wij hopen u snel een keer op onze site te mogen verwelkomen. Uiteraard kunt u ons altijd even bellen of mailen wanneer u nog vragen heeft.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn