Wij hebben een groot bedrijf met bijna veertig medewerkers en toen ik bij dit bedrijf aan de slag ging, was ik eerst onder de indruk van de mogelijkheden die ik hier allemaal kon benutten, maar al heel snel had ik in de gaten dat dit bedrijf maar een heel klein deel van haar potentie gebruikte. Dat was echt zonde en daarom heb ik gekeken wat ik kon doen om te zorgen dat dit bedrijf veel beter van de grond zou komen. Ik heb toen gekeken of het mogelijk was om de performance management te verbeteren. De performance management bestond op dat moment namelijk uit niet meer dan zo nu en dan eens even een gesprekje voeren met de leidinggevende waarbij beide partijen dan weer ‘ja en amen’ zeiden en vervolgens weer op de oude voet verder gingen. Dit was vreemd om te merken want ik had ook al snel in de gaten dat veel mensen het bedrijf niet echt spannend meer vonden. Vandaar dat ik ben gaan kijken hoe ik iets aan de performance management kon doen. Ik wist zeker dat er veel meer uit het bedrijf te halen was en dus werd het tijd om aan de performance management te gaan werken. Ik heb toen bekeken wat de mogelijkheden waren en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer een externe partij bij de performance management kon betrekken. Wanneer je namelijk als nieuwe manager meteen zelf heel erg op de voorgrond gaat staan, dan valt dat meestal niet in heel goede aarde. Vandaar dat ik ben gaan kijken welke partij wij konden inschakelen om te zorgen dat wij aan onze performance management konden gaan werken. Wanneer je dan even achter de computer kruipt om te zien wie je het beste in de arm kon nemen als het gaat over de performance management, dan zie je meteen dat je naar de site van trakstar.nl moet gaan. Deze site is heel geschikt voor mensen die graag aan hun performance management binnen hun bedrijf willen werken. Ik heb de mogelijkheden van deze mensen even goed doorgenomen en ik kan u zeggen dat ik sterk onder de indruk was van de mogelijkheden die ik hier aangeboden kreeg. 

Onze performance management is aanzienlijk verbeterd

Ik heb gemerkt dat de mensen van trakstar.nl er alles aan gedaan hebben om goed te kunnen achterhalen wat er allemaal binnen je bedrijf speelt. Wij zijn daarom erg blij dat wij onze performance management met hen gingen verbeteren omdat wij nu veel meer uit ons bedrijf kunnen halen. Ook is de sfeer is heel veel beter geworden en dat was ook niet verkeerd. Wij zijn daarom heel blij dat wij deze mensen in de arm genomen hebben. 

Wat wilt u bereiken? 

Mocht u ook meer uit uw bedrijf willen halen, dan kunt u:

  • Even naar de site van trakstar.nl surfen 
  • Bekijken welke mogelijkheden u hier allemaal kunt vinden 
  • Een keer een gesprek voeren met een van de experts van dit bedrijf 

Ik hoop dat u hier ook goede zaken kunt gaan doen.                                  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn