Het gebruik van dakkoffers zijn een uitkomst voor de vakantie. Zeker als u veel kinderen heeft of om andere redenen veel bagage mee wilt nemen. Met name de lange vakanties vragen om veel bagage. Om te voorkomen dat iedereen te krap in de auto moet zitten, is een dakkoffer een goede oplossing. Er kan veel inhoud in en u zult merken dat u veel prettiger reist met een dakkoffer. Tegenwoordig bestaan er meerdere uitvoeringen en is er voor ieder type auto wel een geschikte koffer te vinden. Heeft u een trip gepland van een aantal weken? Bekijk dan welke modellen beschikbaar zijn die ervoor kunnen zorgen dat u voldoende spullen kunt mee nemen. De naam van de website Alleskanmee.nl zegt al veel. Zij verkopen meerdere reisartikelen, onder meer diverse dakkoffers. Veel zijn afkomstig van de bekende fabrikanten op het gebied van vervoer en bagage. Bekende merken die voorbij komen zijn Hapro en Farad. Merken die thuis zijn in bagage-artikelen voor diverse gelegenheden. Wanneer u namelijk een dakkoffer gebruikt, wilt u er zeker van zijn dat het veilig artikel is. Zeker als u er veel kilometers mee gaat rijden. De dakkoffers op Alleskanmee.nl hebben allemaal de beste kwaliteit. Het materiaal is stevig genoeg om mooie onvergetelijke reizen mee te maken.

Dakkoffers om alles mee te nemen

Indien u nog geen dakkoffer heeft, is het even een zoektocht om de juiste te vinden. Bij deze keuze gaat er veel door u heen. Als eerste het formaat. Aan de ene kant wilt u er voldoende in kwijt, maar u wilt ook niet te zware bagage op uw dak mee vervoeren. De afweging die u hiervoor gaat maken ligt geheel bij u. Het ligt er natuurlijk ook aan wat u in de dakkoffer gaat doen. De grote koffers kunt u in de kofferbak doen en de wat lichtere maar grote spullen in de dakkoffer. Dat scheelt weer gewicht op uw dak. Bekijk goed welke uitvoering van de dakkoffers aansluit bij de reis die u gaat maken. In het linker menu van de website staan de dakkoffers in de volgende categorieën ingedeeld:

  • Hapro
  • Flexibel
  • Farad
  • Mont Blanc
  • Packline

Voor een betere selectie vinkt u de gewenste lengte en inhoud van de koffers aan. De minimale lengte zit in de categorie tot 150 centimeter en de maximale lengte ligt tussen de 200 en 240 centimeter. Qua inhoud is het minimale gewicht tot 400 liter en er zijn zelfs dakkoffers van maximaal 600 liter.

Denk aan de accessoires

Met alleen de dakkoffers bent u nog niet klaar. Het is ook de bedoeling dat deze veilig bevestigd wordt op de auto. Hiervoor heeft Alleskanmee tevens de accessoires toegevoegd aan het assortiment. Denk daarbij aan T-adapters voor de montage, U-beugels voor de bevestiging en zelfs speciale tassen die geschikt zijn voor de dakkoffer. De tassen zijn te gebruiken voor meerdere dakkoffers en zijn gemaakt van luxe en stevige nylon stof. Dankzij het flexibele materiaal kunnen ze aangepast worden aan de vorm van de dakkoffer. Hierdoor kan nog beter gebruik gemaakt worden van de ruimte in de dakkoffer. Maar bedenk als eerste goed welk model dakkoffer u wilt kopen uit collectie dakkoffers. Alleskanmee.nl presenteert alle uitvoeringen zij uitgebreid mogelijk. In het assortiment worden de dakkoffer-modellen gepresenteerd inclusief het merk, inhoud, materiaal en kleur. Verder staat ook aangegeven welk gewicht de koffer maximaal kan dragen. Sommige dakkoffers worden zelfs geleverd inclusief dakdragers. U wordt direct enthousiast bij het zien van het assortiment. Niet alleen vanwege de mooie modellen, maar ook door het idee dat u met zoveel gemak meer spullen mee kunt nemen naar uw vakantieoord.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn