Zodra u door de winkelstraten loopt, ziet u altijd wel iemand met dreadlocks in Amsterdam. Deze dreadlocks in Amsterdam zijn namelijk niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Maar hoe zet een kapper deze dreadlocks en waar kunt u dreadlocks in Amsterdam laten zetten? De laatste vraag is makkelijk te beantwoorden: Bij Dreadlock Care. Bij ons kunt u namelijk altijd goede dreadlocks in Amsterdam laten zetten voor een schappelijke prijs. Wij leggen u graag uit hoe wij dreadlocks zetten en welke verzorging ervoor nodig is, zodat u precies weet wat u kunt doen als u dreadlocks in Amsterdam wilt laten zetten.

Altijd dreadlock in Amsterdam naar wens

Dreadlock in Amsterdam groeien enorm in populariteit. Dreadlocks, ook wel dreads of rasta’s genoemd, zijn bundels haar die volledig in elkaar geklikt zijn. Dit in elkaar klitten wordt bereikt door het vervilten van het haar. Indien u kroeshaar hebt, kunt u uw haar een tijd niet borstelen om zo natuurlijke dreadlocks te krijgen. Bij stijl of gekruld haar is dit een stuk lastiger en vergt professionaliteit. Wij zetten deze dreadlock in Amsterdam met grootse zorgvuldigheid. Wij gebruiken diverse naalden om handmatig losse haren tot dreadlock in Amsterdam te voegen. Vervolgens wordt dit met een elastiekje vastgezet. Wij zorgen dat deze goed vastzitten en dat uw eigen haar hiermee niet beschadigd wordt. Het zetten van deze dreadlocks in onze kapperszaak kost gemiddeld drie uur en u heeft een ruime keuze aan verschillende soorten dreads:

  • Lichtgewicht dreads
  • Gekrulde dreads
  • Gekleurde dreads
  • Haarverlenging

U bepaald helemaal zelf hoe uw dreadlock in Amsterdam eruit komen te zien. Daarnaast kunt u ze uiteindelijk zelf nog versieren door bijvoorbeeld kralen er omheen te doen, dingen er doorheen te steken of speciaal voor dreadlocks ontwikkelde sieraden er overheen te schuiven. Nadat u dreadlocks heeft laten zetten is het belangrijk om deze goed te verzorgen. U kunt uw dreadlocks laten bijwerken in onze kapperszaak, zodat u langdurig plezier heeft van uw dreads. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw dreads te repareren en kunnen waar nodig samengegroeide dreads opsplitsen, de punten instoppen of twee of meerdere locks samenvoegen. Zo weet u zeker dat u een verzorgd uiterlijk blijft houden en dat uw haar niet beschadigt gedurende de tijd dat u dreads heeft. Wij zullen u ook te allen tijde adviseren over de verzorging en de eventuele nazorg als wij de dreads bij u zetten, zodat u het thuis ook goed bij kunt houden.

Meer dan alleen dreadlocks

Dreadlock Care is uw specialist op het gebied van dreadlock in Amsterdam. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in andere kappers. Ons team is erg veelzijdig, waardoor iedereen zijn of haar eigen specialisatie heeft. Hierdoor kunnen wij u allerlei behandelingen aanbieden. Naast dreadlocks kunnen wij ook professionele haarverzorging bieden wanneer u geen dreads heeft. Wij helpen u namelijk graag om een passend kapsel te creëren waarmee u gezien mag worden. Daarnaast kunnen wij u ook altijd advies geven over verschillende haarstijlen, de verzorging en styling van uw haar. Wij gaan namelijk voor hoge kwaliteit en de beste service, dus willen u ook in alle gemakken voorzien. Indien u nog vragen heeft omtrent onze werkzaamheden of een afspraak wilt maken met een van onze kappers, neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://dreadlock-care.nl. U kunt ook altijd ons contactformulier invullen. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op als uw gegevens bij ons bekend zijn, zodat al uw vragen beantwoord worden en u een afspraak heeft staan op de tijd die u het beste uitkomt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn