De brief valt weer op je deurmat. Elk jaar krijg je hier weer een bericht van. De energie maatschappij stuurt je dan weer een bericht om ervoor te zorgen dat jij de standen afleest van je meters. En vaak heb je  dan geen idee hoeveel je eigenlijk hebt verbruikt. En wat is veel, als je geen vergelijkingsmateriaal hebt is het natuurlijk ook wel lastig om erachter te komen of je veel of weinig gas verbruikt. Heb je wel eens meegemaakt dat er een onderdeel kapot was van je gasmeter en dat je dit dus moest laten vervangen. Waarschijnlijk heb je er geen idee van hoe duur de onderdelen zijn voor je meters. Dit kan je nu heel  gemakkelijk opzoeken via de website van sander vunderink.

Je verbruik bekijken van de gasmeter

Waarschijnlijk breng je niet veel tijd door met je meters. Een keer per jaar lees je de meterstanden af en geef je dit door aan je energiemaatschappij. Maar weet je nu eigenlijk niet zo goed welke meter nu je gasmeter is? Er zijn verschillende soorten gasmeters met allemaal een verschillende kracht. Hoe groter de kracht van de meter is hoe meer je hiervoor betaald. Een gasmeter herken je doordat er op het schermpje een hoofdletter G staat vermeld. De meeste huishoudens gebruiken een G4 of G6 meter in huis. Van de schermpjes van je meters lees je dus elk jaar de standen af. De volgende keer als je de meterstanden opzoekt weet je nu in ieder geval waar je naar moet zoeken. Het is natuurlijk wel heel belangrijk dat je meter goed blijft werken. Om hier voor te zorgen is het natuurlijk altijd goed om er regelmatig een professioneel naar te laten kijken. Maar stel je eens voor dat een van de onderdelen kapot gaat en je wilt dit vervangen. Dan heb je misschien geen idee waar je dit kan bestellen. Gelukkig is er een hele fijne website waar je alle onderdelen kan bestellen. Hierdoor kan je gemakkelijk en snel nieuwe onderdelen bestellen om je gasmeter weer te maken.

Onderdelen voor je gasmeter nodig?

Het is belangrijk dat je meter het altijd blijft doen en Sander Vunderink helpt je graag met het bestellen van onderdelen voor je gasmeter. Of het nu gaat om batterijen, draden of tussenmeters. In de uitgebreide collectie is er voldoende materiaal te vinden zodat jij elk probleem kan verhelpen.    Wat verkopen we allemaal:  

  • We zijn specialist in elektrotechniek en verkopen dan ook alles wat je hiervoor nodig hebt,
  • Naast dat we alle onderdelen verkopen voor je gasmeter verkopen we ook verschillende soorten verlichting zoals led verlichting.
  • We helpen je met het vinden van een geschikte tussenmeter voor in huis, dit kan een watermeter zijn of een gasmeter.
  • We hebben in ons brede assortiment verschillende draden omdat elke klus om een andere bedrading vraagt. We vinden het belangrijk om je te helpen met elke klus die je maar doet.
  • Ben je op zoek naar schakelmateriaal zoals dimmers neem dan eens een kijkje in onze collectie.
  • Voor verschillende groepenkasten hebben we zekeringen en andere materialen om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Bij Sander Vunderink verkopen we verschillende materialen voor de elektrotechniek. Wat je ook zoekt voor in huis of voor je bedrijf, wij hebben het in ons assortiment. Het is nodig dat je gasmeter goed blijft werken en als de onderdelen er dan mee stoppen bestel je heel eenvoudig nieuwe onderdelen. Ben je nu op zoek naar materialen voor je elektrotechniek neem dan een kijkje op sandervunderink.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn