Een aantal jaar geleden heb ik een nieuwe baan gekregen. Ik werkte altijd op kantoor en dat begon mij op een gegeven moment heel erg te vervelen. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar mogelijkheden om een carriereswitch te kunnen maken. Dat bleek mogelijk, ik kon namelijk de opleiding operatieassistente gaan volgen. Deze heb ik met succes weten af te ronden en aangezien de vraag naar dergelijke assistentes groot is in Nederland, kon ik al heel snel aan de slag. Het werk bevalt mij heel erg goed en ik heb heel veel leuke collega’s. Een van de nadelen is echter dat ik geen make-up meer mag dragen. Dat is voor mij iets waar ik maar moeilijk tegen kan, want ik heb namelijk bijna geen wenkbrauwen meer. Ik weet niet wat er met ze gebeurd is, maar in de loop der jaren zijn ze bijna helemaal verdwenen. Toen ik dit eens besprak met mijn vrouwelijke collega’s, vertelden ze mij dat ik gewoon permanente make up in Hoofddorp moest laten aanbrengen. Ik had nog nooit gehoord van deze optie en ik wilde graag weten wat het permanente make up in Hoofddorp aanbrengen precies inhield. De dames vertelden dat bijna iedere vrouw op de afdeling permanente make up in Hoofddorp had laten aanbrengen toen zij te horen hadden gekregen dat make-up niet langer was toegestaan op de afdeling. Deze vrouwen konden namelijk moeilijk zonder deze middelen en daarom hebben zij gekozen voor permanente make up in Hoofddorp. Ik had hier meteen wel oren naar want ik voelde mij toch altijd een beetje lelijk zo zonder wenkbrauwen. Vandaar dat ik eens even gekeken heb op de website van het instituut waar je permanente make up in Hoofddorp kunt laten aanbrengen. Dit was de site Huidverzorging.be.-u.nl. Deze site bood mij heel veel interessante informatie en ik wilde daarom graag hier een behandeling ondergaan.

Ik kon hier voordelig permanente make up in Hoofddorp laten aanbrengen

Toen ik eenmaal op de site van dit instituut was gaan kijken, had ik al snel in de gaten dat ik mij hier graag zou willen laten behandelen. De kosten van het permanente make up in Hoofddorp aanbrengen vielen mij heel erg mee, en bovendien gaat het hier niet over een tatoeage aanbrengen. Ik meende altijd dat dat hetzelfde was, maar dat bleek dus niet te kloppen. Ik heb daarom een afspraak ingepland en toen heb ik met een van de medewerkers van dit instituut besproken hoe ik geholpen wilde worden. Ik was heel blij met alle informatie die ik kreeg over het permanente make up in Hoofddorp aanbrengen en ik heb daarom meteen een vervolgafspraak ingepland. Die week daarna meldde ik mij weer bij deze mensen en toen is mijn permanente make up in Hoofddorp aangebracht. Een week later ben ik nogmaals langsgegaan om het te perfectioneren. Ik ben heel blij dat ik mij hier heb laten helpen, want het resultaat is heel erg mooi. Het lijkt allemaal heel natuurlijk en ik zie er ook heel veel jonger uit. Ik kan daarom iedereen aanraden om hier ook een behandeling te ondergaan.

Ik ben zeer tevreden met het resultaat

Zoals u misschien in het voorgaande al een beetje tussen de regels doorgelezen heeft, ben ik heel tevreden met het resultaat. Ik zie er weer fris en helder uit en bovendien heb ik veel meer expressie in mijn gezicht. Ik krijg dan ook heel veel complimenten over mijn uiterlijk. Kortom;

  • ik ben dik tevreden over deze praktijk
  • mijn wenkbrauwen zien er heel natuurlijk uit
  • ik ben voor een heel goede prijs geholpen

Kijk ook even op de site van deze praktijk.  

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn